Şimdi Ara

İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
11.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neozine kullanıcısına yanıt

    Sahibinden torpil yaptır.Bana şengen vizesi aldır gitmeyen senin gibi olsun.Gerçi o işin içine girince kesin yatar bizim vize işi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar soyadını dünyaya ezberlettiriyor... helal olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gimmestt G kullanıcısına yanıt

    bu adam Türkiyenin Elon Musk'ı desem yerinde olurdu. Tamam damat ama damat olmasa da yine bu işleri yapacak ve yapan bir adamdı.

    ABD'de 2 yüksek yapmış biri ve Üniv.deki hocası, çok istemişti Selçuk'un ABD'de kalmasını. Adam buna rağmen, babasının işyerinde bu hayallerde yaşamış biri. Adama haksızlık yapıyorsun. Bu hiç adil değil!!!

  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    Valla çok doğru söyledin dostum.


    Vecihi Hürkuş'un başına gelenlere çok üzülmüşümdür.


    Nuri Demirağa'a yapılanlar, bunu o dönemin gerizekalı hükümeti yapmıştır, aslında tam bir vatan hainliğidir bugün bakıldığında.


    O yüzden doğru dedin kardeşim. Teknolojinin, partisi olmaz.

  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    belki yakın zamanda değil ama gelecekte robot uçak gören bir pilot arkasına bakmadan kaçacak.

  • O zaman dünyanın gündemine oturduğunu göster delikanlı kardeşim de, görelim gururlanalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Mart 2022; 12:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyen çitosunu ve klavyeyi bıraksın ve daha iyisini yapmak için yola koyulsun. Ellerinden tutan yok.

  • Milli Muharip Uçak ile zaman kaybetmek yerine, bu gibi insansız/otonom sistemlerin şimdiden geliştirilmesini düşünüyorum. MMU nun envantere girmesi(en iyimser) 2032 olarak söyleniyor. 10 yıl içerisinde bu insansız savaş jeti çok daha başarılı bir konuma getirebilir mi acaba? Seçimimi Selçuk Bayraktar'dan yana kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 13 Mart 2022; 12:42:48 >
  • İnsansız savaş uçağı seviyesine geldiysek çok iyi. Gerçekten bir savaş uçağının yaptıklarını insansız yapabilecekse millî duygularımız kabarır. İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi Son hâlini görmek lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Mart 2022; 13:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celikpena kullanıcısına yanıt
    MMU ve MIUS birbirlerinin rakibi değil tamamlayıcısı. MIUS daha ucuz, TCG Anadolu'ya inip kalkabilir ve pilotsuz olduğu için daha keskin manevralar sergileyebilir. MMU ise çift motorlu olduğu için daha güvenli, görev yarıçapı daha fazla ve mühimmat taşıma kapasitesi daha yüksek.

  • bunu kızartıyomuyuz pişiriyomuz nasıl yiyoz gerçi yağlar pahalı kızartamayız ama doğalgazda arttı nasıl pişircez en iyi çiğ yiyelim

  • akp tarafındaki tek olumlu şey, bir sürpriz yapıp bu çocuğu cumhurbaşkanı adayı yaparlar mı acaba diyorum.

  • Savunma sanayinde ki atılımları-gelişmeleri diğer alanlarda da görmek dileği ile...

  • Artık Savaşlar Ekonomi üzerinden Para üzerinden Yapılıyor.

    Bak Rusya bi ton füze uçak heba etti ne kazandı? Eline ne geçti hiçbirşey. Üstüne tüm ülkeler Rusyaya ekonomik yaptırımda bulundu.


    2022 Yılında Amerikanın Kafamııza Füze atması ihtimalini düşünüp

    Savunma amaçlı Buraya para harcamaktansa

    Ekonomiye kazandırmak çok daha akıllı bi yatırım olurdu.

    Zira Manipülasyon dolar ve ekonomi üzerinden verilen savaş Fiziksel savaşa göre çok daha ön planda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 13 Mart 2022; 14:20:42 >
  • son savaşta da görüldüğü gibi bir ülkenin savunma sanayisi yok ise kendi geliştirmiyor ise başka ülkelerin kapısında dilenci oluyorda onu bile vermiyorlar anca verdikleri gaz ne hava sahasını kapatabiliyor ne uçak temin edebilyor. Daha bunu bile görmekten aciz kişiler hala yeme içme ile savunma sanayisini kıyaslıyor.


    Eğer kendi savunmanı kendin sağlayacak duruma gelmezsen ne yemek yiyecek ağızın nede onu çıkartacak mabadın kalıyor ülkeni yakıp yıkabilyorlar. Tabiki kimse istemez ekonomi kötü olsun vs ama işte SAvunma sanayisine yapılanlar ile ekonominin iyi yada kötü olmasının alakası yok, hatta savunma sanayisindeki gelişmeler ekonomiye artı olur eksi olmaz.


    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Mart 2022; 14:51:54 >




  • hardday kullanıcısına yanıt
    kurumların yerini kişiler alıyor dikkat. Re-public-->privatization. Milletin parasını alıp kullanıp kendi adını ezberletiyorlar. Bir zamanlar john f. keneddy rothschildden federal bankın dolar basma yetkisini geri almıştı kişiler devlet adına para basamaz demişti. Gelelim olayın diğer yönüne alman avusturya ve kanada toplaması siha bayraktar amerikadan geldi eskiden bu adamların kökleri komunizmle mucadele derneğine üyemiydi? otomatikman rusya ile problemleri var mı? batı mı yönlendiriyor ukraynaya siha satışını? Halbuki Cumhuriyet tarihinde ağır sanayi rus yardımları ile kuruldu. Cumhuriyet bile sovyetler olmasa kurulmazdı. Tarihi bilen okuyan pek yok burada çünkü daha yaşlar ufak.1 satır cümleye harcanan enerjiye bak niye harcıyoruz? düzeltme için. neyi düzeltmek için? bilgiyi..

  • kurumların yerini kişiler alıyor dikkat. Re-public-->privatization. Milletin parasını alıp kullanıp kendi adını ezberletiyorlar. Bir zamanlar john f. keneddy rothschildden federal bankın dolar basma yetkisini geri almıştı kişiler devlet adına para basamaz demişti. Gelelim olayın diğer yönüne alman avusturya ve kanada toplaması siha, bayraktar amerikadan geldi eskiden bu adamların kökleri komunizmle mucadele derneğine üyemiydi? otomatikman rusya ile problemleri var mı? batı mı yönlendiriyor ukraynaya siha satışını? Halbuki Cumhuriyet tarihinde ağır sanayi rus yardımları ile kuruldu. Cumhuriyet bile sovyetler olmasa kurulmazdı. Tarihi bilen okuyan pek yok burada çünkü daha yaşlar ufak.1 satır cümleye harcanan enerjiye bak niye harcıyoruz? düzeltme için. neyi düzeltmek için? bilgiyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Mart 2022; 15:21:21 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Yılların muhalifiyim, bu çocuğun kayınpederinden nefret ediyorum ama bu çocuğa aday olursa koşa koşa gider oy veririm. Zeki adam. Üretiyor, geliştiriyor. Oturduğunuz yerden, ülkeye bir katre dahi katkı vermeden, ülkesi için çalışan insanlara laf sallamayın lütfen. Büyük aşağılık kompleksi tezahürü bu.


    Uzaklarda bir yerlerde, bir masum özgürlük savaşcısı, donkeyfili mor hevalcik ağlıyor mu ne? İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi He bu arada bu tarz işleri eleştiren, küçümseyen sözde tüm muhaliflerin dağdaki hevallerden bir farkı yok. Aynı seviyede ülkesine, vatanına düşman benim gözümde bu iki güruh da. Muhalif olacağız diye vatanınıza düşman olacak kadar alçalmayın. Bu muhaliflik falan değil gerçek vatan hainliği. AKP gider, CHP gelir, CHP gider başka bir parti gelir. Abartmaya gerek yok bazı şeyleri.



    Edit: laflarım size değil bu arada hocam. Alıntılamamın sebebi aday olup olmaması ile alakalı sözlerinizden ötürüydü. Yanlış anlaşılma olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 13 Mart 2022; 15:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mr.zoro kullanıcısına yanıt
    Espiri yaptın galiba zeka fışkırıyor mübarek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.