Şimdi Ara

insanlık bumu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim DM heallarken veya boss heallarken mesaj atana neden cevap vereyim.

Afedersiniz herif ökzü yanıma gelmiş ben DM heallıyorum bana s.a. aga party pls yazıyo.
  • Ya nebiçim insanlar var artık bilmiom . Bi gün luferson castle da duruyorum öyle geziniyorum . Hani pazar geziyorum falan öylesine . Benim char mage ve sıkıntıdan bi nova atıyım dedim ki attığıma pişman oldum , adamın teki bi başladı küfür etmeye . Dedim sen kimsin niye küfür ediyosun yaw durup dururken , ama nafile adam susmadı saçma sapan şeyler söylemeye başladı . Güyya adama hava atıyomuşum oda sinir oluyomuş . Bende dedim ilk defamı görüyon böyle nova atan nedir senin derdin . Ben her atana ediyom dedi falan filan sonra pm blocklayıp gitti . Valla böle adamlarda varsa artık anlaşmak zor yaw :(
  • ee dm kesince ver müsait olunca ver çözümmü yok
  • Şu da var:Genelde cafede oynayan "bebeler" 3 günde bir yeni acount acıyor bronze premium'dan yararlanmak için.Hal böyle olunca ezik kaynıyor heryer.Moradona gidiyorum ticaret için pm geliyor s.a vs vs selam verdigime bin pişman oluyorum.İlk ağa kas beni ben int. priestim atacker degilim.Ok ağa para verir misin?50m lazım diyor birdeCharı acalı saatler olmuş ama adam 50m istiyorO kadar param yok diyorum.Bana yarayan item verir misin?Dejavu gibi oluyor.Her s.a diyene a.s demekten korkar oldum valla veremeyince de mahcup oluyor insan.İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

• evt ya ne gelirse bebelerde ngeliyo zaten
  • benim yaptığımı yapın dengesis birine gelince denk gelince küfür etmesine fırsat wermeden ingilizce yanıt werip pm blocklaın....bu arada bu nova olayı benim deruda başıma geldi aynı reaven partysine düşünce acımadım biliom yarısı esik 2 nowa hayrına yatıo reavenner atmadım novamova sırf efekt werip koştum adam lure yaparken yattı sonra attım novaı ama hakk etti kimse benim anamdan bacımdan kıymetli olamaz haksısmıım
  • adamlar artık as demeyi unutmuş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

adamlar artık as demeyi unutmuş ya

herkes kendi derdinde..
  • bencede kimse kimseye as demiyo yardım yok kol team sana
  • ya ewt mesela olımpıada bı clan lıderı var adını vermek ıstemıorm ezıkken ona pm atardım hep gecen bnim yan charla pazarda dolasırken gene pm attım sonr alıskanlık halıne getirdim kıl kaptım her gordugumde pm atıorm bide igneliyici sekılde allahın selamını almazmısın bre adam falan yani bi yerde insanlıgı kaybetmemek lazım
  • quote:

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

O LAF OLE DEIL VERMEYEN ARAP OLUO

VEYA CANER(BIZIM OKULUN KARA BEBESI)

• asla katılmıyorum.item pls diyen birine cvp mı wercem.eskiden ne güzel tanımadıgım eziklerin pmleri geldimi bakmadan shift+c yapıp ekranı temizliodum artık olmuo lanet olsun!

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorochy -- 18 Ağustos 2006; 3:13:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

adamlar artık as demeyi unutmuş ya

herkes kendi derdinde..

aynen öyle
  •  insanlık bumu ?
     insanlık bumu ?
     insanlık bumu ?

O: s.a
    B: a.s
    O: clan + kaç
    B: Yabancı clan 60+ ingilizce varsa. . .
    O: Sağol ßß

Şimdi böyle bi' pm almıştım ne güzel ama bir de şöyle bi pm aldım başkasından:

O: clan pls
    B: Yabancı clan 60+ ingilizce varsa. . .
    O: aga lvl 55 alırmısın
    B: Clan benim değil, ayrıca lvl yetmiyor.
    O: hadi aga be......
    Pm block.......

O: aga ally pls
    B: Leader'e benzer bi' hâlim mi var?
    O: vermicenmi?
    Pm blcok............

Bi' de item pls vs. vs. bunlara da cvp yok.

Asıl sinir eden şey pm den ++++++++acaca yazmaları bir de rez? var o yüzden sırf pm blockla geziyorum.

Ama gerçekten hiç cvp ta vermiyorlar :S

• 2 kişi samma kesiyoz ben healer kullanıyom parti başkanıydım PM geldi heal yaptığım için PMi açmadım, sonra baktım uruk çekiyo yatırdı ikimizi de, sinirlendim PM attım ona.
    Ben: Lan se p*çmisin niye çekiyon durduk yere uruğu?
    O: (Küfür ederek) PM attım parti istedim niye cvp vermiyon?
    Ben: Naıl cvp veriyim m*l, görmüyon mu heal zor yetişiyo (960 heal), heali kesiyim sana cvp mı yazayım o sırada da adam yatar iyi olur, sonra başkası keser görürsün...
    O: Pardon ya düşünemedim.
    Ben: Şimdi 62 lvl adam yattı 5M exp gitti, kolay mı kasmak adamın o kadar emeği gitti, hakkı üzerine geçti, hakkını helal etmezse görürsün, biliyon kul hakkı ödenmez. Nasıl olsa bu oyuna gerçekte bir zmn harcıyosun uğraşıyosun gerçek para da karıştı artık gerçek hayattan hiçbir farkı kalmadı. Git çabuk özür dile.
    O: Ya senden de özür dilerim, kusura bakmayın akıl edemedim bunların olcağını.
    Sonra arka Pm attı o yanımdaydı ben de okuyom. O kadar çok özür diledi ki hakkını helal etmesini istediki nerdeyse adresini alıp ayaklarına da kapancaktı. Meğersem ankarada üniversite öğrencisiymiş 19 yaşındaymış.
    Görüyonuz bunu yapan sadece cafe bebeleri deil, adam üniversite seviyesine ulaşmış yaptıklarına bakın. Allahtan dinine inancı kuvvetli adammış, kul hakkı diyince adam özür dilemekten bi hal oldu.

• kardes benim tipimsin insanlık öldümüü bu sonucta oyun
  • sende benim gibisin he insanlık ölmez sadece şelik değiştirir
  • bu ne neler var benim yaş15 buna benzer yaptığım tek şey sinir olduğum bir koxpcunun üstüne lemantatşon çekmek
  • EVET 60 LEVEL ÜSTÜ BİR SÜRÜ ARTİST OLUYOR HİÇ KİMSEYİ TAKMIYORLAR ,TINMIYORLAR.
  • quote:

ya tabii adam sana sövüyosa ne halin varsa gör dicen pm kapat kaç ama

tutupda adam sana sa yardım etsene dediğnde cvp verelim yani

bikez bana şöle bi olay oldu

o zaman 65 im bi tane cikcik başladı konuşmaya

o-sa
    ben-as
    o- anaa cvp verdi sen eziksin o zaman 60+ adam benim gibi eziklere cvp veririmi ?
    ben- insan olan verir belki yardım ederim die cvp verdim
    o- sie noob ezik vs küfür
    ben-ALLAH ından bul emi nedeyim sana
    o-küfür küfür ...
    başınıza böle şeyler gelir

he sonrasımı ?

burası güzel devamı

yolda giderkene cafeye uğradım anam bibaktım 14 yaşlarında bebe girdi lvl 31 chare bi baktım bana söven bebe
    neyse beni tanıdınkı dedim yok dedi
    bende gel tanıtam dedim

aldım bebeyi cafenin önünde o kaldırım senin bu duvar benim güzelce benzetttim

son sölediği laf abi bi daha yapmıcam abi bırakta gidem abi..

way be film gibi sen senaryo yaz :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.