Şimdi Ara

İnsanlarla Dalga Geçme Tutkusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

Evet başlıktaki tutkuya sahibim ben.Bu psikolojik bi rahatsızlık mı sizce? İlkokul, ortaokul ve lise hayatım insanların zaaflarıyla dalga geçerek geçti.Çok eğlendim ama geriye dönüp bakınca vicdan azabı duyuyorum.

İnsanlarla kasıtlı olarak durmadan dalga geçmeyi kendi eksikliklerini örtmeye çalışmak olarak görüyorum. Evet bence bu kadar ilerlediyse psikolojik bir sorun olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LAN !

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LAN !

quote:

Evet başlıktaki tutkuya sahibim ben.Bu psikolojik bi rahatsızlık mı sizce? İlkokul, ortaokul ve lise hayatım insanların zaaflarıyla dalga geçerek geçti.Çok eğlendim ama geriye dönüp bakınca vicdan azabı duyuyorum.

bunun psikolojik tanımı kendi kusur ve zayıflıklarını başkalarinin kusurlarini ortaya çıkartıp odaklanma ile örtmeye çalışmaktır bunu yaparken farkında olman gerekmez bunu bütün ömründe yaptıysan bayağı ezikmissin yahu
    geçmiş olsun zor bi çocukluk

ilkokul arkadaşım da geldi. mizah kabiliyeti yüksek her insanda görülen bişey bu eziklik senin gibi dalga geçtiklerimde :)

birinci asama asla kusurlarını kabul etmemek zaten üzülme dostum kusursuz insan yoktur

bu forumda sürekli dalga geçilen tiplerin çok olduğunu biliyorum.bu tepkine şaşırmadım

ileriki aşamalardan biride senden üstün ve dalga gecilecek bir yön bulamadığı kişilerde bir kusur arayışına girmektir eğer hala bulunamiyorsa kişiyi hata yapmasıni saglayacak yola iterek kişide kusur oluşturma çabası oluyo
    yapma dostum böyle işler

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Acaba sen benim tanıdıgım yasin misin ?

entry-nick uyumu adamla cok dalga gecmişler

• arkadaşsız kalırsın valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurdaPunklarVar

Evet bir sorundur bu.

benim için mi yoksa dalga geçtiğim insanlar için mi?

Senin için.
  • arkadaş grubumuzda bu muhabbet sıkça dönüyor.eğlenceli oluyor bayağı :) sonuçta eğlenmek için birbirimize yapıyoruz.ama arkadaş grubum dışındaki kişilerle bu muhabbeti çevirmiyorum

• İnsanlar içten içe ayıplıyordur seni.Dalga geçtiğin kişiler ve en güvendiğin kişiler sırf bu yüzden ihtiyacın olduğu anda sırt çevirirler sana.Arkandan konuşmaları cabası.
    En iyi 2-3 arkadaşın olmasındansa 1-2 yakın arkadaş ve 20 küsür iyi arkadaşın olması daha iyi
    Ayrıca umursar mısın bilmiyorum ama müslüman müslümanın kusrunu örter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi de dalga geçmek var dalga geçmek var. Bir Okan veya ne bileyim Conan tadındaysa iş başka, ya da dalga geçmeyi aşağılama hor görme amaçlı yapıyorsan başkadır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.