. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81A4B5570 -- 19 Temmuz 2024; 17:30:51 > |
.

-
-
Herkes her şeyin alimi hocam bu devirde halen anlayamadın mı? Herkes hem fizikçi, hem pedagog, hem tarihçi, hem ilahiyatçı, hem sosyolog, hem psikolog, hem ekonomist. Unvan bol anlayacağın. Arada da üç beş değişik kelime kullanırsın tamam işte.
Sırf bu durum yüzünden ekşi sözlük, twitter vb platformları kullanmayı bıraktım. Ekşi hesap filan yoktu zaten Twitter'ı da bıraktım. Forumda da çok varlar. Her şeyi süper manyak aşırı iyi biliyorlar ama değerli vakitlerini 18-20 yaş arasına kendilerini kanıtlamakla geçiriyorlar. İlginç gerçekten.
-
Bunlar şanslı insanlar. Şanssız insanları görüp alay ediyorlar. Şanslarını kendileri yarattıklarını iddia edip, ego kasıyorlar. Çünkü onlar şans yaratabiliyor ama siz(şanssızlar)yaratamıyor. Sana diyor ki bak ben ne kadar becerikli,başarılıyım sen beceriksiz işe yaramazsın. Bunlar şans eseri kazandığı başarılarını, kendi başarıları gibi gösterirler, diğerlerini küçümserler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X