Şimdi Ara

İnsanların Gereksiz Canlı Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir düşünün, insanlık yüzmilyonlarca yıldır var. Ve insanlar daha Mars ve Ay dışında hiç dünya dışı yere gidemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyderrath -- 5 Ekim 2014; 1:29:12 >

• insanlar ın güneş sistemi dışında hayatta kalabilecegi bile kesin değil ; beynin nasıl çalıştığı bellu değil bir anda ölebiliriz çıkınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal afetler zaman zaman insanlığın gelişimini yavaşlatmış, buna insanların kendi aralarındaki çıkar çatışmalarını da katarsak bence bulunduğumuz yerde olmamız bile büyük bir şans.
  • O mantıkla dünyadaki insan dışındaki tüm canlılar insanlardan daha da gereksiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mars ve Ay dışında hiç uzay dışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 milyar insanın olması gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Uyarın için sağol wisdom, düzenledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Uyarın için sağol wisdom, düzenledim.

Yine olmadı knk mars ve ay dünya dışı

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Olum nesi olmadı şimdi ? "Ve insanlar daha Mars ve Ay dışında hiç dünya dışı yere gidemedi. "
  • quote:

Olum nesi olmadı şimdi ? "Ve insanlar daha Mars ve Ay dışında hiç dünya dışı yere gidemedi. "

Aga olmuş ben anlamamışım pardon

• İnsan düşünme yetisine sahip bir canlıyken, hayvanlar düşünme yetisine sahip değil. İnsanlar 98985456487 yıldır bir şey yapamadıysa, cidden çok embesil bir canlıyız.
  • İnsan doğanın bir hatasıdır.
  • quote:

Beyler bir düşünün, insanlık yüzmilyonlarca yıldır var. Ve insanlar daha Mars ve Ay dışında hiç dünya dışı yere gidemedi.

Nasada çaycı bile olamayacak adamlar sorguluyor ya

• Ekmek almaya giderken üşeniyoz uzayamı gitcez la bide ?
  • kainatta canlı cansız hiçbir varlık gereksiz yere yaratılmamış,herşeyin bir hikmeti var ama anlayana
  • İnsanın hikmeti nedir ? Çok anlayan arkadaş cevaplarsan sevinirim.
  • Neden ? Sen Nasa'da çaycı mısın kardeş ?
  • quote:

İnsan düşünme yetisine sahip bir canlıyken, hayvanlar düşünme yetisine sahip değil. İnsanlar 98985456487 yıldır bir şey yapamadıysa, cidden çok embesil bir canlıyız.

Sen yap o zaman boş konuşacağına, ağlayıp duracağına. Gökcisimlerine ulaşımı basit bir şey sanıyorsun herhalde. Ay'a gitmiş olabiliriz ama ayak bastığımıza bile inanmıyorum ben.
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    İnsanlar milyonlarca yıldır savaşmayıp kenetlenip tek ırk-tek dil-tek kültür olarak yetişseydi 1000000 yıl önceden belki şuan yaptıklarımızı yapabilirdik. Ayrıca yazdığım mesajı tekrar okur musun ?
  • quote:

İnsanlar milyonlarca yıldır savaşmayıp kenetlenip tek ırk-tek dil-tek kültür olarak yetişseydi 1000000 yıl önceden belki şuan yaptıklarımızı yapabilirdik. Ayrıca yazdığım mesajı tekrar okur musun ?

İnsanlık 1000000 yıldır var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.