Şimdi Ara

İnsanların gerçek düşüncesine bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi size engelli birinin resmini atsam ve dalga geçsem beni yerden yere vuracaksınız duyar kasacaksınız. Ama çoğunuz hatta hepinizin içinde sakladığı düşünceler var.Ortaya çıkması için ufak bir kıvılcım gerekiyor. bakın yorumlara kadınla nasıl dalga geçmişler? HERKES DIŞ GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERİR

• Anneliğin kutsal olduğunu ve doğum yaparak kazanıldığını sanan ve savunan zavallılara gelsin video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xj9

Anneliğin kutsal olduğunu ve doğum yaparak kazanıldığını sanan ve savunan zavallılara gelsin video.

Annelik kutsaldır ama doğum yaparak kazanılmaz. Her zaman söylüyorum feministler tepki veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne babaya saygı duyulacaksa eğer bu saygıyı anne baba kazanmalı bence.9 ay bekleyerek anne olunmaz.Annelik doğum sonrası başlar asıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Anne babaya saygı duyulacaksa eğer bu saygıyı anne baba kazanmalı bence.9 ay bekleyerek anne olunmaz.Annelik doğum sonrası başlar asıl

öz annesi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefeDogru

quote:

Orijinalden alıntı: Xj9

Anneliğin kutsal olduğunu ve doğum yaparak kazanıldığını sanan ve savunan zavallılara gelsin video.

Annelik kutsaldır ama doğum yaparak kazanılmaz. Her zaman söylüyorum feministler tepki veriyor.

Tartışmaya gireceğim en son şahıslar Feministler. Sürekli dır dır dır dır dır bıktım. Saçma sapan şeyler savunuolar. Hepsinden nefret ediyorum bıktım ya. Yok bayan deil kadın yok şu bu bayan ulan bayan noldu batıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Genel olarak saygı kazanılan bir şeydir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karıya bak lan ben eşiyim bakmak zorunda diyor.Diğeri manav sanki amk, o da oğlu.Karı değiştirirsinde oğul değiştiremezsin.Neyse arkadaş Tanrı acımamış ben mi acıyayım.

• Banane engelliyse ? Babası adam değil ki, tipe bak bu tiplere halk arasında bişey denir de anında ban yemek istemiyorum. Babası adam olsa şu çocuğu bırakmaz sokaklarda. Millet 40 yabancıyı evine alıyor yaşamasına yardımcı olabiliyor, bu sünepe baba müsveddeside engelli kadının hayattan nefretini kendi öz oğluna yansıtmasına izin verip saçma sapan şeyler söylüyor. Allah'ınız varsa cezanızı en ağır kessin. Yoksada sizden iğreniyorum. Kadının eli kolu tutup tutmaması durumu bizi ilgilendirmez sen biriyle evleniyosan çocuğunun rızkını sokaklara atacaksan sen yuva yıkan ev bozan kötüsün kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.