Şimdi Ara

Insanların bizleri tınlamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum bu konu bayağıdır kafamda, çok yakin olmayan arkadaşlarım veya sınıftaki insanlara wp den mesaj atınca insanların tek kelimeyle cevap vermesi ( bir an önce konuşda git gibi) veya görüp cevap atması anlamıyorum yani cool olmak içinmi bunu yapıyolar kendilerini bulutlarda felanmı zannediyor amaçları ney bunların ? Ve bunlara karşı neler yapabiliriz. Ne önlemler almalıyız . Arkadasligi filan kesmelimiyiz . Ben genellikle insanlarin böyle şeylerini yüzüne solemeyen bir insanım ama söylenceksede yüzlerine söylerim çünkü söyleme söyleme nereye kadar? Yada direk arkadasligida keserim .cevaplariniza gore o şekil tavır alcam bu insanlara artık. Cevaplarini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılma, çok takıntılısın sen de onlara öyle cevap ver, ne düşünüyorsunuz boyle saçma sapan şeyleri, hakkaten anlamıyorum nasıl bir kafa yapınız var

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumuşpapağan3535

Bilmiyorum bu konu bayağıdır kafamda, çok yakin olmayan arkadaşlarım veya sınıftaki insanlara wp den mesaj atınca insanların tek kelimeyle cevap vermesi ( bir an önce konuşda git gibi) veya görüp cevap atması anlamıyorum yani cool olmak içinmi bunu yapıyolar kendilerini bulutlarda felanmı zannediyor amaçları ney bunların ? Ve bunlara karşı neler yapabiliriz. Ne önlemler almalıyız . Arkadasligi filan kesmelimiyiz . Ben genellikle insanlarin böyle şeylerini yüzüne solemeyen bir insanım ama söylenceksede yüzlerine söylerim çünkü söyleme söyleme nereye kadar? Yada direk arkadasligida keserim .cevaplariniza gore o şekil tavır alcam bu insanlara artık. Cevaplarini bekliyorum

Hoş geldin arkadaşım nasılsın belki arkadaşların musait değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: kurumuşpapağan3535

Bilmiyorum bu konu bayağıdır kafamda, çok yakin olmayan arkadaşlarım veya sınıftaki insanlara wp den mesaj atınca insanların tek kelimeyle cevap vermesi ( bir an önce konuşda git gibi) veya görüp cevap atması anlamıyorum yani cool olmak içinmi bunu yapıyolar kendilerini bulutlarda felanmı zannediyor amaçları ney bunların ? Ve bunlara karşı neler yapabiliriz. Ne önlemler almalıyız . Arkadasligi filan kesmelimiyiz . Ben genellikle insanlarin böyle şeylerini yüzüne solemeyen bir insanım ama söylenceksede yüzlerine söylerim çünkü söyleme söyleme nereye kadar? Yada direk arkadasligida keserim .cevaplariniza gore o şekil tavır alcam bu insanlara artık. Cevaplarini bekliyorum

Hoş geldin arkadaşım nasılsın belki arkadaşların musait değildir

Hocam oyle bir durum yok mesela bazilari 2 yıldır felan ayni siniftayiz nezaman mesaj atsak boyle yani okuldada boyle bizi takmayan cevap vermeyen insanlar bunlar . Gercek hayattada zaten boyle olmasa bişe diyemem ama bile bile ysptiklarini düşünüyorum

• Sana uzun cevaplar vermiyosa bi çıkarı yoktur. Yada samimi degilsindir

• insanlara sana verdikleri kadar değer ver. elini sıkarken gözüne bakmayan adama bile aynısını yap. ya da iyi tanımasan da karşılaştığında sana sımsıkı sarılan arkadaşına aynı şekilde içten davran.
    ayrıca skhizein diye bir kısa animasyon film var. toplum tarafından iplenmeyen özgüvensiz bir karakterle ilgili . onu izlemeni tavsiye ederim
  • Eziksen seni kimse takmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanları Kandırıyorlar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F9Cemil

insanlara sana verdikleri kadar değer ver. elini sıkarken gözüne bakmayan adama bile aynısını yap. ya da iyi tanımasan da karşılaştığında sana sımsıkı sarılan arkadaşına aynı şekilde içten davran.
    ayrıca skhizein diye bir kısa animasyon film var. toplum tarafından iplenmeyen özgüvensiz bir karakterle ilgili . onu izlemeni tavsiye ederim

Tmm hocam sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Eziksen seni kimse takmaz.

Hocam Ezik olsam şu konuyi bile açamam emin ol

• Benim de 10 cümlemden 7 'sini kimse takmaz ama ben susmam kimse susturamaz beni, ben konuşmaya devam ederim
  • Kardeş,karşındaki cevap vermezse,seni ciddiye almazsa ona atarlan,kalkıp döv demiyom yanlış anlama,kimse seni yabana atamaz,kimse sana tavır alamaz..
    Sen ona bir tepki vermezsen,senin her muameleyi hakettiğini düşünür.
    Aynı davranışa devam eder ama sen kendini yerbitirirsin..
    Bi şekilde tepki vermen lazım
    Bak benim bi arkadaşım var,bazen telefonla ararım,cevap vermez,1-2 senedir böyle,dün yine aradım telefona cevap vermedi..sonraki aramada telefonu açınca,ben buna iyi bi laf saydım "sen nasıl adamsın,telefon acmaya tenezzül etmiyosun.." bağırdım,telefonu da yüzüne kapattım.
    Sabahtan beri arıyor,mesaj atıyor,özür diliyor,kusura bakma diyor,ben cevap vermiyorum.Yarın görünce durumu izah edecem.Biliyorum ki artık o hatayı yapmaz :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Kardeş,karşındaki cevap vermezse,seni ciddiye almazsa ona atarlan,kalkıp döv demiyom yanlış anlama,kimse seni yabana atamaz,kimse sana tavır alamaz..
    Sen ona bir tepki vermezsen,senin her muameleyi hakettiğini düşünür.
    Aynı davranışa devam eder ama sen kendini yerbitirirsin..
    Bi şekilde tepki vermen lazım
    Bak benim bi arkadaşım var,bazen telefonla ararım,cevap vermez,1-2 senedir böyle,dün yine aradım telefona cevap vermedi..sonraki aramada telefonu açınca,ben buna iyi bi laf saydım "sen nasıl adamsın,telefon acmaya tenezzül etmiyosun.." bağırdım,telefonu da yüzüne kapattım.
    Sabahtan beri arıyor,mesaj atıyor,özür diliyor,kusura bakma diyor,ben cevap vermiyorum.Yarın görünce durumu izah edecem.Biliyorum ki artık o hatayı yapmaz :))

yarın izah etçem demişsinde hocam nasıl konuşcaksın ona ne diyiceksin ? ben öyle yapsam bana küsüp bir daha yüzüme bakmaz o adam

• Aynı durum bende de var.Adam Whatsapp yada Facebook'ta görüyor cevap vermiyor bazen.Reelde de biriyle konuşmaya çalışsam bu zamanlarda sanki benim konuşmamı istemiyorlar gibi davranıyorlar.Ben baştan samimi yaklaşıyorum ama bundan sonra adamına göre davranıcam.Özellikle son 2-3 haftadır buna dikkat ediyorum.
  • herkesi niye takıyon ki ??
  • lalale kullanıcısına yanıt
    isteyerek takmıyorum bilmiyorum bu sorunun cevaabını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.