Şimdi Ara

İnsanları etkileme sanatı:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Elbette mesela bir iş görüşmesi..
    İş görüşmesine gittiğiniz zaman spor kıyafetlerle gittiğinizde,saçınız dağınık bir şekilde gittininizde baştan kaybedersiniz..
    Ön izlenim çok önemlidir.

Bende bu olaya kıl kapıyorum.. Spor giyinen bir insan gayriciddi midir? veya başarısız,sefilin teki midir? İnsanları o kasıntı kıyafetin içine koymak ne kadar doğru? Kasıntı kıyafetle çalışamazsın ki.. Rahat edemezsin verim yüksek olmaz..

Biraz sert girdim ama konu senle alakalı değil.. Sadece içimi boşalttım..Sana rastgeldi

İşte klasik giyinilir biliyosun... adamı iş kıyafetinde görmek gerektiği için böyle... spor gayri ciddi olmaz ama ciddi de olmaz bence.. adı üstünde iş görüşmesine gidiyosun sporla gidersen 1-0 yenik başlarsın zaten bunun mantığı da yok ..

*spor giyinince daha çok beden öğretmeni gibi görünürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Eylül 2008; 12:23:46 >

• Şimdi yorum yapacağım ama belirli ve hiç değişmeyen bir kesim tarafından yine etiketleneceğim. O nedenle...

:)
  • Arkadaşlar, yukarıda dediğim gibi, bunlar sizin karşınızdakini etkilemenizi sağlar, ama karşınızdakilerin insan olduğunu düşündüğümüzde bir numarayı en fazla 4-5 kez yiyeceğini tahmin edebiliyoruz heralde:) Yani çekirge 1 zıplar 2 zıplar, ben sadece, ilk izlenimleriniz için birşeyler belirttim:)
  • yok ya kızlara biraz da ters davranmak gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Şimdi yorum yapacağım ama belirli ve hiç değişmeyen bir kesim tarafından yine etiketleneceğim. O nedenle...

şu mübarek insanı ne hale getirdiniz yav. sen yap yorumunu hocam senin belli bi kitlen var. merak etme destekçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 27 Eylül 2008; 18:30:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Şimdi yorum yapacağım ama belirli ve hiç değişmeyen bir kesim tarafından yine etiketleneceğim. O nedenle...

şu mübarek insanı ne hale getirdiniz yav. sen yap yorumunu hocam senin belli bi kitlen var. merak etme destekçiniz

• quote:

Arkandayız hocam merak etmeyin siz burası bir forum ve öyle kalacak dilediğinizi söylemelisiniz yoksa amaçlarına ulaşmış olurlar.
  • 4. adıma kesinlikle katılıyorum.. benimde fark ettiğim birşey bu.. ben kendimde biraz hızlı konuşuyorum

güzel paylaşım @Cumhuriyet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

4. adıma kesinlikle katılıyorum.. benimde fark ettiğim birşey bu.. ben kendimde biraz hızlı konuşuyorum

güzel paylaşım @Cumhuriyet.

Teşekkür
  • Bu böyle yazı dizisi olursa güzel olur valla, hoşuma gitti, insan bilmediği şeyleri öğrenince nerde nasıl davranılcağını çok iyi bilmeye başlıyor, teşekkürler Cumhuriyet
  • uppp kaçarmı böyle konu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.
    4. Adım
    Kişi hangi hızda ve nasıl konuşuyorsa(tane tane yada anlaşılmaz bir şekilde) ona ayak uydurmaya çalışın, çünkü insanlar konuşabildikleri hızda duyduklarını bir süzgeçten geçirir ve anlar, yani hızlı konuşan bir kişi atıyorum sadece söylenenleri mantık olarak inceler ve anlamaya çalışır ama yavaş konuşan birisi hem mantık hemde duygusal olarak bir süzgeçten geçirir ve o hızda anlar. Biraz düşünün, ağladığınızda birisiyle konuşurken daha yavaş konuşursunuz, çünkü bu sefer sadece mantık olarak değil, derin duygular içinde konuşursunuz ve birisi size bigün hıyar dediğinde mantık olarak aranızdaki sıcak ilişkiden böyle dediğini düşünerek kafaya takmazsınız ama bazen gelir o hıyar demesi size rahatsızlık verir, çünkü o anki ruh haliniz biraz daha farklıdır, olaylara daha farklı açıdan yaklaşırsınız.

bu kısım ilginçmiş, paylaştığın için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.