Şimdi Ara

İnsanları çok hızlı hayatıma alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar insanları çok hızlı hayatıma alıyorum, yeni biriyle tanışsam bana iki gülse ne kadar iyi biri diyorum. sırlarımı veriyorum. o kişiyle bağlantım koptuğu zaman. sürekli onu düşünüyorum ve uykularım kaçıyor. bunu sadece sevgili olarak algılamayın lütfen. arkadaşlar içinde aynısı geçerli. çok sessiz sakin içine kapanık biriyim. sürekli depresif bir havam var. gerekmedikçe hiç konuşmam. değişmek için ne yapmam gerek? bir doktorla görüşmem şart mı psikoloğa gitmeden kendimi aşabilir miyim?

• Oha ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyleyim, dost dediğim insanlarla 7/24 beraber olmak istiyorum

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    onu herkes ister kastettiğim o değildi.
  • Güldü kesin gönlünü verecek sendromu, geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 29 Ağustos 2016; 22:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

onu herkes ister kastettiğim o değildi.

Ben de yakınlarımı hep düşünüyorum. Aklımdan çıkmıyor o derece.

• Crimson kullanıcısına yanıt
    biraz öyle hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel cesaret.

• enayidegil07 kullanıcısına yanıt
    Acı veren cesaret bırakmanın yollarını arıyorum o yüzden.
  • her gün kendime tembih ediyorum daha fazla konuşma yeter artık diye ama bi ağzımı açınca her şey akıp gidiyor bu yüzden hiç kimseyle rahatça konuşamıyorum öğretmenler falan anlıyo durumu konuşmaya zorluyolar falan çok zor
  • Muhtemelen yalnız bir kişiliğe sahip bir yapın var. İnsanlarla konuşmaya ve ortama girmeye muhtaçsın. Hayatın tadını yaşamaya bak dostum boş ver. Ve sana 2 gülüş atan insanlara gülüş atmak zorunda değilsin bunu da bir kenara yaz
  • Hocam yalnız kişiliğim var lisede de üniversitede de olabildiğinde insanlarla muhattap olmamaya çalıştım hep. çünkü insanlar yapay geliyor. ben mi gaddarım yoksa ben mi safım anlamıyorum. çok kolay kanıyorum. mesela bazı insanlar vardır ya. 3 kelimesinden ikisi yalandır. ben belki doğru söylüyordur diyorum. bir türlü insanların yalan söyleyebileceğini sokamıyorum aklıma.
  • İlk olarak sınır koymak gerek ve bu sınır uzun süre kalmalı bence. Çok uzun zamandır arkadaşım olanlarla, ailemle bile kendi sırlarımı paylaşmam.

• insanın karakteri ile alakalı bir durum sanırım. ama insanın tecrübe ettiği şeyler de çok etki ediyor. duygular köreliyor yavaş yavaş. yalnızlık sana göre değil ve yalnızsın. bu kendi kendine aşabileceğin bir şey. kendini kontrol etmek. mesela bende yıllardır tanıdığım çok samimi arkadaşlarıma bile ne bir dert anlatırım, ne bir sır. dediğim gibi kendini kontrol etmeyi öğrenmen gerek çekirge. ama yapamam diyorsan destek al. çok üzülürsün böyle.

• Giovan kullanıcısına yanıt
    Hocam yapamam sanırım . doktordan randevu alıp gitmek tek çare gibi gözüküyor bana. teşekkürler yardımınız için.
  • Her yerde çoklu kişilik bozukluğu semptomları görüyorum vat da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.