Şimdi Ara

İnsanlardan soğudum (üniversite) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir daha yüzüne bakmayacağım hocam zaten bunun gibi adamla bir gün daha takılmam artık
  • Bazı insanların kendilerinin bir yeteneği olmadığından sosyal alanda kendilerini kanıtlamak için başkalarının üzerinden espri, başka insanlarla dalga geçme üzerinden kendini kanıtlamaya calısıyor bunu böyle ortaya söyle o da üstüne alınır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter_06

İngilizce hazırlık okuyorum sınıfımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir adam var sözde arkadaş işte bu adam bana kaç kez alnım açık olduğu için beraberken saçlarımın önünün açık olduğunu kel olduğumu falan söyledi. Saça da çok takıntılı bir insanım kaç defa moralimi bozdu bir şey demedim bugünde sınıfta şöyle bir olay yaşandı saçlarım uzun olduğu için bi arkadaş ne zaman kestireceksin falan diye sordu oda ordan atladı o zaten kel kestirse ne olacak saçının yarısı yok falan diye. Ben anlamıyorum bu insanlar hiç mi düşünmüyor hiçmi vicdanları yok ulan bu sınıfın ortasında söylenecek şey mi be bağıra bağıra hadi kel olsam ben yine başkasına toplum içinde böyle bir şey söylemem çünkü karşıdakinin rencide olacağını bilirim moralinin bozulacağını bilirim ki kaldı ki kendisinin saçıda seyrek çok yakın olmamıza rağmen ben bir kere azımı açıp ona bir şey söylemedim saçla ilgili. Bende o an hiçbir şey söyleyemedim sinirimden en sonunda çekip gittim sınıftan aşırı moralim bozuldu milletin içinde böyle bir şey söylediği için, içimden etmediğim küfürü bırakmadım. Bu arkadaş bozuntusu sürekli söyleyip duruyor bunu takıntı yaptı resmen. Başkasının moralinin bozulmasından zevk alıyor bazı insanlar galiba arkadaşlar soruyorum size bu sınıfın içinde söylenecek şey mi ? Çok söylenecek şey var da sinirimden buraya yazsam ban alırım heralde. Bu nasıl bi ... çocukluğudur hayır ne diye sınıf içinde böyle bir şey söyler bi insan ?

aşağılık sendromu olan insanlar kusurları olanlarla dalga geçerek egosunu tatmin etmeye çalışır.yok boyun su kadar yok kafan kel yok kamışın kısa.toplum içinde göstere göstere yapanlarsa artık ezikliğin dibine vurmuşlar toplumda milletle dalga geçerek kendilerini yüceltme çabaları.bu arkadaşınla gecmişte çok dalga geçmişler ezmişler belli.zeki insanlara bakarsan insanların kusurlarıyla dalga geçmezler neden çünkü bu insanlar kusurları olsa bile kendileriyle dalga geçtirtmemiş ezdırmemişlerdir dalga geçmeye çalışanlara cevaplarını vermişlerdır yada takmamışlardır.yanı dalga geçilerek psikolojik travma geçirenler başkalarıyla dalga geçer.ben bu insanları acırım yani gecmişte bişey yaşamıştır.benimle dalga geçmeye çalışırsa cevabını alır oturur.bugune kadar kimse benle doğru düzgün dalga geçemedi.gerçi allaha şükür elim yüzümde kötü değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana laf attiginda sende cevap ver ve yavas yavas uzaklaş o arkadaşından.Başka arkadaşlar edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin yazdiklarina bak. Valla ben sinir oldum su anda benimle hicbir alakasi olmamasina ragmen. Boyle dengesizlik gormedim. Postayi koy buna.

• .İktiri çek.Az erkek olun olm.Kaybedecek neyin var ki?Ver yolu gitsin.
  • üzülme, insanları bir araç olarak kullanmanı tavsiye ederim. arkadaş kavramı diye bir şey yoktur...

• quote:

Bunlarda üste çıkması ölür müsün öldürür müsün şuan sinirden hala ne yapacağımı bilmiyorum
     İnsanlardan soğudum (üniversite) İnsanlardan soğudum (üniversite)

Soyleme desen soylemem demis adam,olur bu kadar ufak tefek sallama.zaten kimseyle cok yakin arkadas olma ki kirilmayasin.
    Tepkini o an koy,net ol sert ol zaten baska bisey oldumu sana soylemeye cekinirler ozaman

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyim ben böyle bir şey söyleyeceğini de söyleme diyim hocam baştan aşağı saçmalamış yine, baktıkça sinirlerim bozuluyor yazdıklarına
  • quote:

Bunlarda üste çıkması ölür müsün öldürür müsün şuan sinirden hala ne yapacağımı bilmiyorum
     İnsanlardan soğudum (üniversite) İnsanlardan soğudum (üniversite)

Siz üniversiteli değil ilkokul 1 li bile olamazsınız.Ortaokula giden bebe sizden daha olgun ;)

• anladigim kadari ile cok sinirleniyorsun bu duruma ama cocuga bunu hic soylememissin hataainin farkinda oomayabilir en yakin arkadasim diyorsun rahatsiz oluyorum bir daha soyleme demeni tavsiye ederim tekrarlar ise iletisimi kesersin boyle kesersen cocukta anlamayacak ne oldugunu gunumuzde en buyuk sikinti soeunu paylasmamqk adam belki hic farkinda bile degil kotu birsey yaptiginin

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

anladigim kadari ile cok sinirleniyorsun bu duruma ama cocuga bunu hic soylememissin hataainin farkinda oomayabilir en yakin arkadasim diyorsun rahatsiz oluyorum bir daha soyleme demeni tavsiye ederim tekrarlar ise iletisimi kesersin boyle kesersen cocukta anlamayacak ne oldugunu gunumuzde en buyuk sikinti soeunu paylasmamqk adam belki hic farkinda bile degil kotu birsey yaptiginin

Söyledim kendi yüzüne biliyor ne halt yedigini, keza ben soylemesem bile serefi olan bi insanin milletin icinde boyle bir sey soylemesi dogrumu sizce

• Ilk dediginde rahatsiz oluyorsaydin kibar bir dille anlatacaktin ve adam devam ediyorsa arkadasligini devam ettirmeyecektin. Ama sen bir sey demedigin icin o da devam etmis soylemeye buyuk ihtimal rahatsiz oldugunu dusunmemistir. konusmasan da bir sey kaybetmezsin buyuk ihtimal ayni bölüm okumuyorsunuzdur arkadas cevren degisir.

• Üniversitenin alayı böyle yavşak mı olur arkadaş.Yemin ediyorum azıcık kalıbım,azıcık alt edeceğimi bilsem saldırırım direkt bunlara.1. Sınıfım hazırlık okumadım sene başında işte gerçek arkadaşlık diye bulduğumu sandığım insanlar menfaatçi çıkarcı, kız yavşağı, sevgili bulunca.selam vermeyen tiplermiş.Sen ona 200 300 lira dostum diye verip 10 lira isteyince para yok çeken insanlarmış ya 1 tane mi olmaz 1 tane mi ya, hayat üniversitede insan ilişkisi olarak çok zormuş.. Belki de daha küçüğüz alışacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectable_man -- 26 Mayıs 2015; 23:15:42 >
  • Seni en iyi anlayacak benim benimde alnım açık. Kısa kestirsen alnın kabak gibi ortada kalıyor. Uzatsan millet neden uzattın kestir diye baskı yapıyor. Sana tavsiyem bu tipleri takma benimde alnım açık konusu felan açıldıgı zaman bende dalga geçiyorum kendimle fazla kafaya takmıyorum. Genede bu konuyu fazla kafana takıyorsan git saç ektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluees -- 26 Mayıs 2015; 23:19:10 >
  • Niye ezdiriyorsun arkadaşım kendini ?
    Elemanın da dediği gibi orada sesini yükseltmen gerekirdi.
    Açık konuşayım.
    Bende senin gibiyim.
    Benden 13 yaş büyük biriyle aynı evde yaşıyorum.
    Sürekli sorunlar yaşıyorduk , ben sesimi çıkaramıyordum.
    Hiç öyle efendiliğe falan vurmayacam açık açık söyleyecem , bu pısırıklığımdan , cesaretsizliğimden ve yetiştirilme tarzımdan kaynaklanıyor.
    2 sene sustum , alttan aldım , pıstım - üçüncü sene artık canıma tak etti.
    Hala cesaretim yok adam gibi , ama sesimi yükseltiyorum , bağırıyorum ediyorum.
    Tabii bunlar olurken , zıtlaşırken hala bacağım titriyor , içimden bir şey zorla geri adım atmamı istiyor ama yapmıyorum , direniyorum.
    Bunların olmasına hep biz izin veriyoruz arkadaşım , biz.
    Ben en başından sert çıksaydım , o cesaretim olsaydı böyle olur muydu sence ?
    Sende aynı durumdasın işte.
    Bak bunu anlatıyorum , gör.
    Kendine çıkarım yap diye.

Ha bak şu hataya da düşme , 3 senedir yediğimiz içtiğimiz bir gitmeyen arkadaşım yanlış yaptı.
    Gelmesi gereken yere gelmedi , doğru düzgün özür de dilemedi , bende anında kestirip attım.
    Bir daha da görüşmedim.
    Şimdi doğru düzgün samimi olduğum kimse kalmadı.
    Kendi başıma öylece sıkıntıdan ölüyorum.
    Sen böyle yapma , herkesi bir anda silme.
    Bağır çağır , alternatifi bulana kadar arkadaş kalmaya devam et.
    Alternatifini oluşturduğun anda da şutla.
    Çünkü ne yapmış olursa olsun ileride yeniden yapacaktır.

Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

anladigim kadari ile cok sinirleniyorsun bu duruma ama cocuga bunu hic soylememissin hataainin farkinda oomayabilir en yakin arkadasim diyorsun rahatsiz oluyorum bir daha soyleme demeni tavsiye ederim tekrarlar ise iletisimi kesersin boyle kesersen cocukta anlamayacak ne oldugunu gunumuzde en buyuk sikinti soeunu paylasmamqk adam belki hic farkinda bile degil kotu birsey yaptiginin

Söyledim kendi yüzüne biliyor ne halt yedigini, keza ben soylemesem bile serefi olan bi insanin milletin icinde boyle bir sey soylemesi dogrumu sizce

doğru ya da yanlış demedim ben o insanın bakış açısına göre normal gelebilir yani yetiştirilme tarzına göre değişir bu iş farkında olmayabilir yani ama söylemişseniz ne yapktiği bellidir hala devam ediyorsa sert çıkın gerekirse pataklarsınız adam sürekli dalga geçerse sizde sessiz kalıp sadece muhattab olmamakla kalırsanız buda hatalı bir davranış olur

• İnsanlarla kolay kolay samimi olma.

• KELSİN İŞTE UTANMA BUNDAN

• Cevap vermeliydin biraz cesur ol

Cesurlukla ilgisi yok halbuki söyle bundan sonra

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.