Şimdi Ara

İnsanlara seni eleştirecek fırsatı verme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mesaji kendik icin atiyorum aslinda...baska bir yere yazsam donup de bu kadar rahat bulamam..istersen sen de oku...
    Ben elestiriye kapali bir insan degilim ancak hicbir zaman da kaybeden taraf olmayi kabul edemem..insanlar beni eksiklerim yuzunden elestirmemelei..bunu insanlara olan kizginligimdan veya elestiri onlarin sucuymus gibi gordugumden degil, kendimi herhangi bir konuda yetersiz olarak gormeyi kabul edemem ondan yaziyorum...
    Oncelikle tip-vucut konusu...cok olmasa da biraz kilok var, ayrica boyum vucut yapim da spor yapmaya musait..onumuzdeki yazin sonuna kadar elimden gelenin en iyisi olacak sekilde spor yapip vucuduku sekle sokacam..vucudu duzeltmek tipi duzeltmekten daha kolay...
    Tipim de o kadar kotu degil ancak bi imaj sorunum var..sivilceler falan olmiycak insallah yuzumde ve sakal-sac bana en yakisan sekliyle birakacam..
    Kendimi gelistirmek adina...kesinlikle ing.bi sekilde halledecem, yaninda arapca olursa cok iyi olur..kitap/film/dizi konusunda da gelisgirecem kendimi...bilgisayar ve otomobil konularina meraklitim, bu konularda pro seviiyede biseyler bilmem lazim...
    Bilgisayar oyunlarinfan cok uzagimen azindan pes age if counfer gibi oyunlar dahi olsa ogrenecem..
    Elimden geldigince sosyallesecem, hayat enerjim artsin artik ve eve bagimli kalmiyvam..

Hadi hayirlisi...3 5 ay sonta editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi yapıyorsun.

• Bunları yapınca (yaptığın birkaç onemli sey disinda )aslında sıradanlaşacaksın ve kendince eleştiriden kaçmış olacaksın farkında ol bence .

•  İnsanlara seni eleştirecek fırsatı verme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.