Şimdi Ara

İnsanlara Acı Vermek İstedinizmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç sebepsiz yere insanların canını yakmak istedinizmi? Benim içimde durmadan böyle bir dürtü oluşuyor. Karşımdaki en masum insanda olsa bi elimde ne varsa kafasına geçirmek istiyorum, vücunu parçalara ayırmak istiyorum. Kafa derisini yüzmek istiyorum. belkide vücudunun her parçasını her organını parçalara ayırıp hayvanları beslerim. bilemiyorum garip bir dürtü...

• Sadistlik vardır.

• Ben yanlışlkla birine çarpsam üzülüyorum be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ben yanlışlkla birine çarpsam üzülüyorum be

Neden? Çok mu kilolusun?
  • Bakırköy Ruh ve Sinir Hast. Hastanesine bildirdim, Polis'le ortak operasyon yürütüyorlar şu an yola çıktılar seni almaya geliyorlar. Tımarhaneye yatıralacaksın. Bundan sonra sen düşün.

• Bana da oluyor o sorun sende değil normalsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet istiyorum!!! Onun ağlamasını, acı çekişini görmek istiyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ben yanlışlkla birine çarpsam üzülüyorum be

Neden? Çok mu kilolusun?

Hayır lafın gelişi söyledim

• Bende de oluyor ama pek değil bence çok stres ve birikmiş sinirden dolayıdır
    8. Sınıfta Türkçe öğretmenimiz Müdür yardımcısıydı adam gıcığın tekiydi aşşağılayıcı bir gülüşü ve bakışları vardı benle dalga geçi o şekilde gülmüştü bi an gözümün önüne Hocanın kafasını tutup çöp kovasına geçirdiğim ve üstünde bolks antremanı yaptığım geldi ama hayalmış :(

• Sinirlendiğim kızdığım zaman banada oluyor.
  • Bende daha çok şirin şeyler gördüğümde oluşan dürtüdür,yavru canlıların gözlerini tornavidayla oyup,penseyle parmaklarını kırmak istiyorum.Ama her canlının yaşama hakkı olduğunu bildiğim için çavuşu tokatlayıp kendime geliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yap o zaman.. Birisini öldürmek veya zarar vermek kolay değildir.
  • Fiziksel olarak degil ama duygusal olarak aci vermeyi seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Bende daha çok şirin şeyler gördüğümde oluşan dürtüdür,yavru canlıların gözlerini tornavidayla oyup,penseyle parmaklarını kırmak istiyorum.Ama her canlının yaşama hakkı olduğunu bildiğim için çavuşu tokatlayıp kendime geliyorum.

Aynen hocam ya bende masum bir canlı görünce onu öldürmek istiyorum garip bi duygu

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Hiç sebepsiz yere insanların canını yakmak istedinizmi? Benim içimde durmadan böyle bir dürtü oluşuyor. Karşımdaki en masum insanda olsa bi elimde ne varsa kafasına geçirmek istiyorum, vücunu parçalara ayırmak istiyorum. Kafa derisini yüzmek istiyorum. belkide vücudunun her parçasını her organını parçalara ayırıp hayvanları beslerim. bilemiyorum garip bir dürtü...

bende bu dürtüyü senin gibilere karşı hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Hiç sebepsiz yere insanların canını yakmak istedinizmi? Benim içimde durmadan böyle bir dürtü oluşuyor. Karşımdaki en masum insanda olsa bi elimde ne varsa kafasına geçirmek istiyorum, vücunu parçalara ayırmak istiyorum. Kafa derisini yüzmek istiyorum. belkide vücudunun her parçasını her organını parçalara ayırıp hayvanları beslerim. bilemiyorum garip bir dürtü...

Sen gitmissin kardes hayirlisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter333

quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Bende daha çok şirin şeyler gördüğümde oluşan dürtüdür,yavru canlıların gözlerini tornavidayla oyup,penseyle parmaklarını kırmak istiyorum.Ama her canlının yaşama hakkı olduğunu bildiğim için çavuşu tokatlayıp kendime geliyorum.

Aynen hocam ya bende masum bir canlı görünce onu öldürmek istiyorum garip bi duygu

lann o nasıl bi duygu düşünce
  • boynunu ısırıp dişlerinle delicen ilk bekliycen bağırıcak sonra tüm gücünle bir daha ısırıp tüm kanını içicen sonra kaldırıp elektrik kablolarına fırlatıp yanmasını izlicen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.