Şimdi Ara

Insanlar neden arabalarınin arkasına çocuklarının ismini yazdırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün önumdeki aracın arkasında 4 tane isim yazıyordu.amaç ne olabilir?böyle davranan arkadaşlarım yardimci olabilirmi?arabada diğer eşyalar gibi bir eşyadir. Tvye yada çamaşır makinesi gibi neden bunlara isim yazilmazda arabalara yazılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görmemişin çocuğu olmuş ...
  • Kamyon yazıları ile aynı mantık.
    Kaldı ki harfler bile düzgün yapışmamış oluyor.

• Çocuk halinden anlamak zordur. Benim 9 yaşında kızım var. Sürekli olarak bana hatırlatıp durur. Baba benim ismimi arabanın arkasına ne zaman yazdıracaksın diye. Ben de hep erteleyip duruyorum. Ama yazdıracağım.
  • Bir de bazıları komik isimler oluyor

Berkenaz buraksu

Saka bir yana ben de anlamıyorum valla bir sevinçle yaptırılıp , sonra da çıkartmaya useniyor olabilirler

• Çocuğun dediğini yapmak yerine bunun doğru bir davranış olmadığını anlatmak daha güzel değilmi?

• nazar değsin diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yada bunun anlamsız bir davranış olacağını, herkes yapsa bile her yapılanin doğru olmadığını öğretmek daha iyi değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Yada bunun anlamsız bir davranış olacağını, herkes yapsa bile her yapılanin doğru olmadığını öğretmek daha iyi değilmi?

Karşınızda çocuk var. Kocaman adam değil. Nesi yanlış. Nesi ayıp derse ne diyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Yada bunun anlamsız bir davranış olacağını, herkes yapsa bile her yapılanin doğru olmadığını öğretmek daha iyi değilmi?

Karşınızda çocuk var. Kocaman adam değil. Nesi yanlış. Nesi ayıp derse ne diyeceğiz.

Valla abi cocuğum istese arabayı sim bile kaplatirim ve dedigin gibi kural diyip geçiştiremezsin cocuğa cunku sorguluyorlar .

Sokakta birinde gorse demek ki isteyen yapabiliyor ama babam beni sevmiyor diye düşünür en basit haliyle . Kural deyip geçtiğiniz anda ezberci sistem başlıyor.

Ancak su da var cocuğum istemese de asla yaptırmam hic hoşuma gitmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Mart 2015; 18:57:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Valla abi cocuğum istese arabayı sim bile kaplatirim ve dedigin gibi kural diyip geçiştiremezsin cocuğa cunku sorguluyorlar .

Sokakta birinde gorse demek ki isteyen yapabiliyor ama babam beni sevmiyor diye düşünür en basit haliyle . Kural deyip geçtiğiniz anda ezberci sistem başlıyor.

Ancak su da var cocuğum istemese de asla yaptırmam hic hoşuma gitmiyor .

Vallahi aynen öyle tepki veriyor. 9 yaşında çocuk. Beni sevmiyorsun. Sevsen yazdırırsın diyor. Çocuğu olan anlar. Onu öyle boynu bükük görmektense arabanın her tarafını ismiyle kaplatırım. Kız çocuğu olunca birde cilveli nazlı oluyor ki. İnsanın içini eritiyor.

• Benim komsu 60 yasindan fazla arabanin arkasina kocaman kelkitli mehmet yazdirmis.

• Hiçbi mantıklı izahı yok ama hayatın tamamı mantık olsaydı zaten tatsız tuzsuz berbat bir şey olurdu. Zararı yok varsın yazdırsın ne olur ki. Benim çocuklarım istese yazdirirmiyim yazdirmazmiyim bilmiyorum ama çok mutlu olacağını hissedersem neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 12 Mart 2015; 19:11:01 >
  • Eğitim her yaştaki bireyler için vardır.dogru yaklasilirsa her yaştaki insan egitilebilir. Özellikle herkes yapıyor diye bir davranış doğru değildir bu ogretilmeli. Çocuğumuza sevgimizi milyon türlü gösterebiliriz.bunun ne zararı var dimi.ama öyle değil eşyaya isim yazilmayacagini öğrenmeli çocuk. bunu sevgi göstergesi yapmamalı yaptirmamalisiniz.onun geleceği için.

• sonu aynı rakamla biten plaka ya da ad soyadın baş harflerini içeren plaka almakla aynı şey.

• quote:

Eğitim her yaştaki bireyler için vardır.dogru yaklasilirsa her yaştaki insan egitilebilir. Özellikle herkes yapıyor diye bir davranış doğru değildir bu ogretilmeli. Çocuğumuza sevgimizi milyon türlü gösterebiliriz.bunun ne zararı var dimi.ama öyle değil eşyaya isim yazilmayacagini öğrenmeli çocuk. bunu sevgi göstergesi yapmamalı yaptirmamalisiniz.onun geleceği için.

Hocam eşyaya isim yazmanın zararı nedir.

• Bunu gidip araç sahibine soraydın ya deliganlı
  • "Mülkiyet" zihniyetin bir ürünü

1-ford mondeo
    2-fethi
    3-fatih

"bunlar hepsi benım bana ait."
  • Oylesini goruyorumki adam resmen sulale kutugunu islemis arabaya

• Neden yazdırmasın ki çocuğuna çok bağlıdır, uzun süre çocuğu olmamıştır, çocuğu istemiştir duygulanıp yazdırmıştır. Yazdırmak ayıpmı değil günahmı değil bırakın yazdırsın. Ha ben yazdırmadım çocuğum yok, yazdırır mıyım bilemiyorum. Çocuğu olmayan anlayamaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.