Şimdi Ara

insanlar konuşa konuşa...neden seviyeli tartışma yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğimden soruyorum ve dahası bunun gerekli olduğunu düşünüyorum

gerekli olduğunu düşündüğüm şey şu tabuları yıkmak...

türban Kur'anda nasıl geçmektedir, Kur'an buna ne diyor diye merak ettim ve bir konu açtım
    Kimi şeyler öğrendim dahada öğrenebilrdim..
    gayet seviyeli ve tarafsız yorumlar (tartışma çıkmadı) olmasına rağmen
    konu silindi dendiki din ve siyaset sakıncalı...

yada evrim konusunda seviyeli bir paylaşım konusu ,tarafsız bir konu neden açılamasın

eğerki konu saptırılıyorsa konuyu saptıranlar uyarılsın , yorumları silinsin neden bunu konuşmak yasaklanıyor

insanlar konuşa konuşa

evet yanlışmı düşünüyorum neden yapılan yorumlar değilde konu ceza alıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 4 Şubat 2008; 20:42:31 >

• 1.'az önce açtığım konu neden silindi' - 'konu yu neden sildiniz' gibi konular açmak malumunuzca yasak...

2.Evrim-Tanrı gibi konuların tartışılması için bir üstkonu zaten mevcut...Fazlası görüntü kirliliğine sebep açar diye düşünüyorlar herhalde...

3. 'eğerki konu saptırılıyorsa konuyu saptıranlar uyarılsın , yorumları silinsin neden bunu konuşmak yasaklanıyor' görüşüne %100 katılıyorum

2 sizde hakverirsinizki bazen "online olanlar napıyorsunuz" " bu saatte ne işiniz var burda" gibi konular açılıyor bunlar kirlilik yaratmasa gerekki yasak değil o halde benim dediğim konularda kirlilik oluyo gibi bir şey doğru değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 4 Şubat 2008; 20:59:24 >

Orjinalden alıntı: _Cizre_

1.'az önce açtığım konu neden silindi' - 'konu yu neden sildiniz' gibi konular açmak malumunuzca yasak...

2.Evrim-Tanrı gibi konuların tartışılması için bir üstkonu zaten mevcut...Fazlası görüntü kirliliğine sebep açar diye düşünüyorlar herhalde...

3. 'eğerki konu saptırılıyorsa konuyu saptıranlar uyarılsın , yorumları silinsin neden bunu konuşmak yasaklanıyor' görüşüne %100 katılıyorum

Katılıyorum.

Orjinalden alıntı: CoRaSpIRIN

quote:

Orjinalden alıntı: _Cizre_

1.'az önce açtığım konu neden silindi' - 'konu yu neden sildiniz' gibi konular açmak malumunuzca yasak...

Katılıyorum.

bende tekrarlıyorum
    1 ben konuyu" benim konumu neden sildiniz " diye bir soru sormak için açmadım + sormadımda
    o olay olalı aylar oldu zaten...

2 sizde hakverirsinizki bazen "online olanlar napıyorsunuz" " bu saatte ne işiniz var burda" gibi konular açılıyor bunlar kirlilik yaratmasa gerekki yasak değil o halde benim dediğim konularda kirlilik oluyo gibi bir şey doğru değil sanırım

• dikkatinizi çekerim:
    quote:

Ayrıca
    quote:

"online olanlar napıyorsunuz" " bu saatte ne işiniz var burda" gibi konular
    KonuDışında açılabilecek konulardır...

Eğer yanlış anlaşılmadan dahi olsa sizi kırıcak birşey söylediysem afola

eğerki ÖYLE DÜŞÜNÜYORLARSA
  • Ben ne zaman (Hz.)Ayşe ile ilgili bişey yazsam mesajım anında siliniyor Bırakın seviyeli tartışmayı, konuyu açmaya bile izin yok

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.