Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum 1.81 kilom 125 sizce uygulamam sakıncalı mı? Genel olarak simit bölgem ve bacaklarım çok yağlı. Göğus kısmı da orta yağlı. Tavsiyeleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Boyum 1.81 kilom 125 sizce uygulamam sakıncalı mı? Genel olarak simit bölgem ve bacaklarım çok yağlı. Göğus kısmı da orta yağlı. Tavsiyeleriniz neler?

Hocam sizin bu programa başlamanız için 90'a kadar inmeniz gerek. Ben 90 kiloya indikten sonra başlamıştım, ona rağmen zorlanmıştım.
  • Siz kaç kg verdiniz? Ss atma imkanınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

Siz kaç kg verdiniz? Ss atma imkanınız var mı?

Maalesef ss almadım. Beslenme programıma dikkat ederek 3 ayda 17 kg verdim. En güzel tarafı vücudum sıkılaştı.
  • Peki 90 a hangi programla inebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Boyum 1.81 kilom 125 sizce uygulamam sakıncalı mı? Genel olarak simit bölgem ve bacaklarım çok yağlı. Göğus kısmı da orta yağlı. Tavsiyeleriniz neler?

Kimse kesinlikle sakatlanirsiniz veya saglik problemi olur diyemez ama bence dusuk karbonhidratli bir diyet ve vucudunuzu cok zorlamayacaginiz spor programi daha uygun olur.
  • Güncel bir indirme linki var mı?

• ilk baslayanlar bu programda zorlanir onun yerine çıkıp dışarı koşun alışın kondisyonunuz artsin ondan sonra baslayin derim ben 2. kez uyguluyorum programi 2. aydayım suan

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner22

ilk baslayanlar bu programda zorlanir onun yerine çıkıp dışarı koşun alışın kondisyonunuz artsin ondan sonra baslayin derim ben 2. kez uyguluyorum programi 2. aydayım suan

1.yi bitirdiginde ne gibi farklılıklar hissettin vücudunda ? Faydası oldu mu ?

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Oluyor fakat program bittiğinde haftada 3-4gün koşmanı öneririm tabi yediklerine dikkat etmezsen kilo alırsın tekrardan her zaman olduğu gibi :) Normal bir diyetle çok iyi yerlere gelinebiliyor bu programla
  • Bu sabah itibari ile başladım. Bakalım
    Fit testte sürenin yarısına gelmeden bıraktıgım yerler oldu.
    Başlangıc notum olsun:
    Boy 174 Kilo 63.
    Amaç: 55 Kg'a düşerken biraz da vücudumu geliştirmek.
    (Göbek kalmayana kadar cabalamak istiyorum.)
    Beslenme:
    Sabah: 1 yumurta-1 bardak çay-5 yemek kaşıgı yulaf ezmesi(içinde fındık ve üzüm var azbiraz) 1 kase sütle karıstırarark.
    Ara öğün: 2 tabak salata
    Öğlen: 200 gr haşlanmış göğüs veya 160gr ton balıgı + elma
    Ara öğün olursa biraz çerez
    Akşam: 100 gr göğüs ve 2 tabak salata + 2 bardak çay (şekersiz) Yatmadan yarım saat önce 1 bardak süt.
    2.5L su + 1 tane maden suyu-Günlük
    ---
    Tek sorun kahvaltıyı 11de yapmam ara öğünü 3 de yiyip öğleni 6da yemem ve akşam yemeğini de akşam 11de yemem.
    İş güç yapacak birşey yok... B

• Elinde program olan varsa bana da atsın rica etsem dvd falan varsa, bu arada hepinize hayırlı sporlar inşallah istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız
  • torrentten indirdim fakat türkçe altyazı altyazi.org sitesinde yok nerden bulabilirim?
  • Altyazı bulman çok zor ama pek ihtiyacın olmuyor ben yaparken genelde müzik açıyordum
  • arkadaslar boyum 1.82 kılom 110 daha once spor gecmısım yok bu program bana uyarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1881

arkadaslar boyum 1.82 kılom 110 daha once spor gecmısım yok bu program bana uyarmı?

uyar uymasına da önce biraz basit egzersizleri çalışıp kaslarını alıştırman lazım. Fit Testi yapmıştım bir kaç ay önce uzun süre spor da yapmıyordum. Testi yaptıktan sonra 3 gün doğru dürüst yürüyemedim, daha doğrusu ayaklarım yere sürterek yürüyordum :) Ramazan bitsin buna başlayacağım ben de.
  • YUCi35 Y kullanıcısına yanıt
    tsk hocam bılgıler için.
  • falcon1881 kullanıcısına yanıt
    Burada bilgi istemek yerine bir doktora gitmenizi oneririm vucudunuzun dayaniklilik orani nedir bilemeyiz biz. Saglik durumunuz nedir bunuda bilemeyiz belkide bu spor size yaramayacak. Spor onemli birseydir hele asiri kilolu insanlarda doktor destegi olmadan yapilmamasi gerekir.( sonucta yurumekten bahsetmiyoruz burada cok efor isteyen kalp ritmini cok yukarilara cikaran bir spor bu.baslamadan once Doktora gitmenizi oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 10 Haziran 2016; 16:01:31 >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam sagolun.
  • bugün başladm program ilk program yarım saatmı ne 20.dkde vücut pes etti başlangıç böyle olsun pes etmicem ama :D
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.