Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • renatenl R kullanıcısına yanıt
    gece yatmadan yapilan abs workout lari geceleyin karinda birikecek olan yag depolanmasini onler diye bi yazi okudugmu hatirliyorum hatta 6packs icin geceleri yatmadan gerekli diyorlardi o yuzden . cunku cardio icin en iyi zaman sabahlari hemen uyandiktan sonra bir de bunu gece yaparsak yatmadan once gunduz de zaten arada agirlik vs calismasi yapabildigimiz vakit tamamdir :))
  • Günde 2 defa ağır antrenman yaparsanız vücudu mahvedersiniz bir süre sonra kas ağrıları kemik ağrıları derken yaşlı insan gibi hissedersiniz kendinizi.

    Her şeyi tadında bırakın, az yiyin. 6 pack yapmak istiyorsunuz yemeklerdeki yağı azaltın zaten kilo fazlanız yoksa yağ oranınız düştüğünde ortaya çıkar onlar.
  • yag ile alakasi yok.Dogal yaglari tuketebilirsin. Zeytinyag, tereyag, hindistan cevizi yagi. aycicek yaglardan vs uzak durun.
    six pack istiyorsan kesinlikle seker hiç birsekilde tuketmeyeceksin. Cola gibi asitli iceceklerden uzak durun. Mumkunse ekmek de yeme, ekmeksiz yapamam diyorsan gunde bir dilim tam bugdayli ye. Bol sebze tuketin.
    six pack dusundugun kadar kolay birsey degildir. Vucutunde ki yag orani cok dusurmen lazim. Erkek icin 8-14% herhalde. Kadinlar için biraz daha yuksek.
  • Arkadaşlar soruma cevap kesin önceki sayfalarda vardır ama 192 sayfayı okumak için gözüm yemedi...
    Programa illa pazartesi mi başlamak lazım? Bir de programda olmasına rağmen yapamadığınız gün olursa ne yapıyorsunuz? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler ( 2-3 defa başladım ama sonunu hiç getiremedim en uzun 1 ay yapabildim )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurgazi kullanıcısına yanıt
    hayir herhangi bir gün baslayabilirsin tabiki. Ama workoutlar kayiyor ozaman.
    2 bos gunun var. Yapamadigin gün o günlerden birinde yapabilirsin.
    Bence hafta sonu dinlenmek en güzeli ama. O yüzden pazartesi günü baslamak daha mantikli geliyor bana.
  • Arkadaslar merhaba bır konu var sıze danısmk ıstedgm. ben ınsanıty workotun son haftasındayım. asagı yukarı 10 kılo verdım gobegım vardı sımdıyse dumduz oldu gogsumle gobegım dogrultusunda duar.mduz ınıor yanıgobek onden gıtmıor artık :D ama tabıkı alt karın da henuz ertmem gereken yaglar var sıze sormk ıstedgm su bır tur daha ınsanıty workout mu yapsam yoksa ınsanıty max 30 a ı baslasam?
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renatenl -- 5 Şubat 2016; 16:17:59 >
  • Tabi ki asla.un seker yada tuz yok hayatimda..zaten low carp dieti kullaniorum ilk zamanlar low carp cok az lapa pilav aliordum.son 1 aydir.onuda tamamen kestim . Yag yakici olarak animal pac kullaniorum cok faydali. Bu durumda insanity workouttan sonra insanity max 30 a geciorum. Siz yapmissiniz peki workoutta oldugu gbi insane abs gibi karin hareketleride var mi programda ? Ve ben bu programi indirdim 13 gb civari dogrumudur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap gelmedigine gore dogru demek :D konuda ölmüs ya hic yapan yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gecen yil yaptim supplenentsiz bir seysiz 10 verdim bu yaz sonra ramazan bayranmindan sonra kontrol saglayamadim tekrar 10 kilo aldim simdi tekrar başladim 2.haftasindayim suanda bi gelisme yok ama inaniyorum insallah hepimiz kilolari verio fit bir sekile giricez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renatenl -- 5 Şubat 2016; 16:17:16 >
  • insanity max 30 mega linki var mi calisan ?
  • Yandexe filan Insanity Workout programını upload edebiilecek birisi var mıdır acaba? Mega'sa sorun var sanırım
  • Anlaşılan uğraşan pek kimseler kalmamış bu ara. Bende yeni başlamayı düşünüyorum yarin itibariyle. 1.82 boy var ve 83 kiloya kadar cikmisim askerlik sonrasi. Hedefim 2 ay sonunda 10kg kadar vermek. Akşamları ee geldikten sonra yapmayı düşünüyorum. Kafama takılan bir konu var yalniz; mesaiden sonra gelip yemek yemeden yapsam sonra uzerine salata ton balığı filan yesem diyorum nasil olur? Yoksa once yemeği halledip sonra mi yapmali? Sabahlari pogaca simit yiyordum artik onun yerine yulaf filan yemeyi dusunuyorum. Oglen de is yerinde cikan yemekleri ekmeksiz yiyebilirsem ekmeksiz, olmuyorsa kepek ekmegi ile yiyecegim. Tum planlari yaptim ama tek sorun aksam yemegi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde çıkan yemekler çok yağlı oluyor genelde imkanınız varsa yağsız yapıp evden götürün.

    Simit yerine Nesfit gibi şeyler yiyebilirsiniz yada 2 dilim kepekli ekmeğin arasına light peynirden tost yapıp 1 yumurta haşlama + 3-5 zeytin daha sağlıklı olur.

    Akşam spor olayına gelince.

    Eğer sporu yapıp yemeği 8-8:30'a kadar yiyebilecekseniz yapın. Ha daha geçe kalacaksa önce yemeği yiyip yemekten 1 saat sonra sporu yapmak daha mantıklı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    İş yerinde çıkan yemekler çok yağlı oluyor genelde imkanınız varsa yağsız yapıp evden götürün.

    Simit yerine Nesfit gibi şeyler yiyebilirsiniz yada 2 dilim kepekli ekmeğin arasına light peynirden tost yapıp 1 yumurta haşlama + 3-5 zeytin daha sağlıklı olur.

    Akşam spor olayına gelince.

    Eğer sporu yapıp yemeği 8-8:30'a kadar yiyebilecekseniz yapın. Ha daha geçe kalacaksa önce yemeği yiyip yemekten 1 saat sonra sporu yapmak daha mantıklı olur.

    Sabahları Nesfit+Muz yiyorum. Öğlen yemeklerini yapıp sürekli evden götürmem çok zor. O yüzden yemeği susuz alıyorum genelde şirkette. Yanına da küçük dilim kepekli ekmek. Akşam da 18:30-18:45 gibi spora başlıyorum. O yüzden yemek spordan önce daha iyi oluyor. Zaten yumurta, ton balığı+salata tarzı şeyler ile geçiştiricem akşamları.




  • Bende bu programın bütün videoları var Suan 6. Gündeyim. Arkadaşlar 14 video var bende ama program takviminde 2 video ya hiç yer verilmemiş. Birinin adı (upper body weight training) bu cd de dumbellar ile calışıyor ama takvime koymamış. Diğer takvime konulmayan video ise ( insane abs ) yarım saat sadece karın çalıştırıyor.bu ikisini ne zaman nasıl ne aralıklarla kullanmalıyız ? yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende insanity workout bitirmistim suan insanity max 30 dayim. O videoyu deluxe versionunda var takvimde yeri yok ama dikkatli bakarsan sendeki takvimin en altinda yaziyor recovery week te cardio balance varya. Cardio balance in yerine varsa upper body ile.degistirip yapabilirsiniz dior. Cardio balance in yerine o videoyu yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackson88 J kullanıcısına yanıt
    Evet ben deluxe olanı yapıyorum daha fazla yağ yaktığını duydum. Yani cardio abs yerine insane abs mi yapacağım. Ve cardio nalance yerinede diğer dumbellar ile çalışılan programı uygulayacağım demek. Doğru mu anladım? @Jackson88

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.