Şimdi Ara

İnsanın Yararları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler insanın bu dünyaya yararları nelerdir? Evrime göre her canlı ekosistemin bir parçasıdır fakat insanlar hiç ekosistemin parçası gibi gözükmüyor.

Şimdi diyeceksiniz hayvanları felan koruyoruz ağaç dikiyoruz, iyi de o canlıları o duruma sokan zaten biziz. Bu nedenle bu tarz cevaplar vermeyin lütfen.

Karbondioksitimizi, bitkiler dışkımız gübre felan da demeyim bunların olması için insanın olması gerek yok başta.

Başka da bir şey bulamadım ben yarar olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 18 Temmuz 2012; 3:24:18 >

• saat 3:23:29'a kadar bekledin ve bize bu nadide soruyu mu sormaya karar verdin kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3D1R -- 18 Temmuz 2012; 3:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

saat 3:23:29'a kadar bekledin ve bize bu nadide soruyu mu sormaya karar verdşn kardeş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zararları var desen birton sayarım arkadaş öyle iğrenc bir mahlukatız (genelleme yapmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Temmuz 2012; 4:03:00 >
  • Dünyayı insan vücudu olarak farz edelim bitkiler hayvanlar vücudun gereken hücreleri insanlarda kanser hücreleri

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Bizi diğerlerinden ayıran, beynimiz. İnsanlık gelecekte galaktik sistemde Dünyayı temsil edecek. Tabii eğer evrende yalnız değilsek ( Mass effect tarzi düşünün )

Çok oyun oynuyorsun ve film izliyorsun kardeşim.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Dünya ya yararımız niye olsun ki? dünya bizim için zaten

Orijinalden alıntı: Elimon

Bence biz bu gezegene ait değiliz, insanın doğayla hiçbir alakası yok zaten. Uzaydan falan gelmiş olabiliriz.

Belkide başka dünyaları tükettik. Sırayla göç ediyor insan ırkı olarak. Olamaz mı?

Tabiki olamaz. Üstteki cümleyi okurken içinden "Mantıklı.Olabilir." dediğini biliyorum.Ama olamaz.Hadi şimdi git yat!
  • En zeki heterotrof. Doğaya zararı kendine yararı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrim ve materyalistiği işin içine sokarsan zaten yarar diye bir olgu da olmaz ki? Yani materyalizmde yarar diye birşey yoktur diye biliyorum ben. bi ağacın oksijen vermesinin maddi değeri ne ise insanın co2 ye dönüştürmesinin maddi değeri de odur. Bi yarar/iyilik olgusu yoktur. Evrim de materyalistik bir teori olduğuna göre ne oksijen veren ağaç yarar sağlıyor ne de yere çöp atan insan yarar sağlıyor hepsi bir döngü için.

Ben açıkcası evrimi mantıklı bulsam da insanı saf doğa ile bir tutmuyorum, çok farklıyız, ha evrim geçirip de bu duruma gelmiş olabiliriz ama bu doğanın ne kadar birer parçasıysak o kadar da parçası değiliz..

Orijinalden alıntı: ılıksüt

Dünya ya yararımız niye olsun ki? dünya bizim için zaten

İşte cevap konu kapatılabilir..

Orijinalden alıntı: ılıksüt

Dünya ya yararımız niye olsun ki? dünya bizim için zaten

evet.yaradılışın amacı o zaten.dünyayı sömürmek
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • İnanmayan bir insan için dünya insanlar için değil. Tek taraflı bakmamak lazım olaya. Ordaki evrimide doğayı zararımız oldğunun curgulamak için kattım. Ekosistemin parçası olmak için yararı olmalıdır bir canlıya yararı yoksa yokolur. Ki ben insanların hala evrimden nasıl sağ çıktıklarını çözmeyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.