Şimdi Ara

insanımıza kaba ver sert davranınca sonuç alınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dediğiniz şeyler daha çok eğitimsiz kesimde yapılıyo çünkü eğitimsiz kesim daha asosyaldir. insan içine daha az çıkarlar. insan içine az çıktıkları için de dışarıda nasıl davranıldığını öğrenmemiş olurlar.

mesela 10 sene önce falan yerel seçim zamanı AKP'nin Üsküdar belediye başkan adayı sokakta geziyodu, arkasında da 5-6 kişilik bi yancı topluluğu var hepsi genç. ben bakkaldan çıktım bu adama denk geldim hemen elimi sıktı ve oyunuzu bana verirsiniz değil mi gibi bişey söyledi. ben de kibarca "tabi inşallah" deyip geçtim. adam teşekkür edip döndü gidiyo ve tam o esnada arkasındaki topluluktan biri: "ne diyo bu yaa, inşallah diyo, inşallah da neymiş" dedi ve 2-3 kişi birden muahahahaaaa diye kahkaha patlattılar, sırtları dönük olduğu için benim duymayacağımı zannediyolar.

bu olayın yaşanmasının nedeni AKP'nin kadrolarının daha eğitimsiz ve asosyal kesimden gelmesi. o kahkaha atan elemanlar büyük ihtimal Fetö ya da diğer bi dini tarikatin evlerinde büyümüş, insan içine çıkmamış asosyal kişilerdir. kıyas yapmak gerekirse, ben Atatürkçü Düşünce Derneği'ne gitsem orada da bu şekilde kibar kişiyi aptal yerine koyan kişiler kesinlikle var ama oran olarak daha düşük olacaktır çünkü o kesim bi tık daha bireysel büyüyo, bi tık daha insan içine karışarak büyüyolar.

mahalle kıraathanesindeki dayılara git mesela "biz neler gördüm yiğen" derler ama hiçbir şey görmemişlerdir ömürleri kıraathanede geçmiştir bunların. derinlikleri sıfırdır. insan içine hiç karışmamış kişilerdirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.