Bildirim
İnsanı Bunalıma Sokacak Şarkılar (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Torque_
Yukardakiler kesmez belki
Hocam Müslüm Gürses'in adı yetiyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: MerTurgoN
Bu olmamış ama
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İtalikA
Evet beyler bunalıma girmek istiyorum Türkçe ya da İngilizce fark etmez yeter ki anlayayım. Benim gibi insanlara da yardımcı olmuş olursunuz
In Flames~ The chosen pessimist
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
Tüm Lana Del Rey şarkılarını dinle. _____________________________ 
-
ağır roman - ağla sevdam _____________________________ Kaybetmek Oyunun Bir Parçasıdır... -
@Dexter61, @teddybear01 ,@Alabastron
Önceden baya dinlerdim.
Daha fenaları var koyamam şimdi buraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Ekim 2012; 23:16:43 >_____________________________ 
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
-
Duman-Yalan
Duman-Haberin yok ölüyorum
Duman-Yanıbaşımdan
Duman-Bal
Daha önce attığım parça Prokofiev-Toccata Op. 11 idi bu arada. Youtube linki dehttp://www.youtube.com/watch?v=i6AhHBu_A_U
Ama klasik olduğu için ne kadar dinlenir bilmiyorum :D
_____________________________ motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!)
-
Bütün forum metalci hiaam _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki