Şimdi Ara

İnsanda Reaksiyon süresi ve LoL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
6
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mause hassasiyeti pc hızı donanım gücü internet hızı hepsi ayrı bir şekilde etkiler oyunu o fakerın iyi oynamasını sebebi durmadan oyunu oynuyor olması sanada maaş bağlasınlar ve durmadan oyun oynicaksın desinler yeterli donanım hız ve zamanla sende prof oyuncular gibi oynamaya başlarsın hep piskoloji bunlar.Türkiyede e-sport ile kendini geçindiremeyeceğin için oyunu zevk için oynuyorsun.Oyunu para için oynayanlar ( dyrus vb) oyunu daha iyi oynaması normal.
  • Bakarım bilgisayara geçince

Avg 278.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 5 Ocak 2014; 13:51:42 >
  •  İnsanda Reaksiyon süresi ve LoL
  •  İnsanda Reaksiyon süresi ve LoL

geçen varmı ?
  • 5 ping var onlarda kofti onlar kofti
  • 190 yaptım.Öğeyi denetle diyip yazıyı değiştirenlere inanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

İnsanda Reaksiyon süresi ve LoL

Easy

Faker'ın amca oğlu sen misin yoksa qnq

Aslında Faker benim qnq

Ay kent biliv it o.O

• Masatenisi. Ozellikle rakibin topa ansizin cakmasi ve tamamen refleks olarak karsilayabilmek acayip guzel seyler.
  • mouse önemli ben max 200 yapıyorum takoz casper la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

142 yaptım save dedim sıralamada yokum nası olacak

5 tane yapıp ortalamayı alman gerek. 1 kere yaptığında sıralamaya sokmuyor sanırım.

5 kere yaptıysan bilemiyorum, ama baya iyi
  • az önce 0 cıktı da yeşili görmeden bastıydım

edit :  İnsanda Reaksiyon süresi ve LoL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 5 Ocak 2014; 16:20:56 >
  • Demin maçta 50 can ile çok yakınımda(düz vuruş mesafesi) ulti kullanan Jinx'in ultisinden kendi üstüme ulti(lissandra) basarak kurtuldum, kule altı olduğum içinde kaçabildim. Sanırım bu hareketi bir daha yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 5 Ocak 2014; 16:21:41 >
  • Solağım ama mouse'u sağ elle kullanıyorum. Sağ elimle yaptığım zaman 240-260 arası çıkıyor sol elle 210-230 arası değişiyor enteresan. Var mı aynı durumda olan ?
  • 5 tanenin ortalaması 160dı kaydet dedim kaydetmedi

edit:156 yaptım kaydetmedi 193 yaptım kaydetti işe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 5 Ocak 2014; 17:49:05 >
  • 179.sıradayım 100 ms nasıl olur ya insan değil bence
  • Düşük olanlar denetçiler.
  • Üst üste 5-6 kere 234 gelebiliyor. 50 kere yaptıysam 30 tanesi 234 ms dir çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bu aralar reaksiyon süresine kafayı taktım biraz. Yani bir şeyi görmemiz ile tepki vermemiz arasında geçen süre. Bu süre ortalama bir insanda 0.2-0.3 saniye arasında oluyormuş. Benim de yaptığım testlerde 0.22-0.23 saniye civarı çıktı hep. Daha sonra en iyi sürelere bakarken SKTT1 Faker nickli birinin 100 ms yaptığını gördüm. 100 ms altındakiler de 100 ms olarak (yani 0.1 sn) yazılıyormuş, yani bu eleman 0.1 saniyeden kısa sürede tepki veriyor büyük ihtimalle Tahmin ediyorum ki gerçek Faker kendisi. Sıralamalarda onu görmek gerçekten şaşırttı beni. Buyrun bu da sıralamahttp://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/allresults.php . Kendisi 2. sırada, 1. sıradaki ile aynı süreye sahip.

Bu süreyi nasıl kısaltabiliriz? Çalışmaları falan var mıdır? Hayatın bir çok yönünde işimize yarayabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum (trafikte, oyunlarda, spor gibi etkinliklerde vs)

O videolarda gördüğümüz anında atılan flashlar, anında verilen tepkiler hep bu yüzden sanırım

Bu da testhttp://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateBöcek -- 5 Ocak 2014; 17:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

quote:

Bu aralar reaksiyon süresine kafayı taktım biraz. Yani bir şeyi görmemiz ile tepki vermemiz arasında geçen süre. Bu süre ortalama bir insanda 0.2-0.3 saniye arasında oluyormuş. Benim de yaptığım testlerde 0.22-0.23 saniye civarı çıktı hep. Daha sonra en iyi sürelere bakarken SKTT1 Faker nickli birinin 100 ms yaptığını gördüm. 100 ms altındakiler de 100 ms olarak (yani 0.1 sn) yazılıyormuş, yani bu eleman 0.1 saniyeden kısa sürede tepki veriyor büyük ihtimalle Tahmin ediyorum ki gerçek Faker kendisi. Sıralamalarda onu görmek gerçekten şaşırttı beni. Buyrun bu da sıralamahttp://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/allresults.php . Kendisi 2. sırada, 1. sıradaki ile aynı süreye sahip.

Bu süreyi nasıl kısaltabiliriz? Çalışmaları falan var mıdır? Hayatın bir çok yönünde işimize yarayabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum (trafikte, oyunlarda, spor gibi etkinliklerde vs)

O videolarda gördüğümüz anında atılan flashlar, anında verilen tepkiler hep bu yüzden sanırım

avarage yazılan kısma bakılıyor tek seferde şansa yapman cok büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

quote:

avarage yazılan kısma bakılıyor tek seferde şansa yapman cok büyük ihtimal

Biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.