Şimdi Ara

İnsan Yaşamı Boyunca Bir Kişiyi Sever. Önceki ve Sonrakiler Birer Arayış, Kaçış ya da Aldanıştır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, Goethe'nin bu sözünün doğruluğu hakkında düşünceleriniz nelerdir. Güzel bir konu olabilir diye düşünüyorum. Şahsen kesinlikle katılıyorum bu söze. İnsan "o"nu buluncaya kadar hep arayış içindedir. Eğer "o"nu kaybederse başkalarıyla aldanır ve "o"ndan kaçar artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody* -- 5 Eylül 2010; 2:21:35 >

• çok kızı uzun süre kafama taktım reddedildim vesaire hepsini o anlık gerçekten çok seviyodum ama şuanda hiçkimseyi çok sevmiyorum daha karşıma o çıkmadımı yoksa böyle birşey yokmu bunun garantisi yok onun için bu söz hakkında negatif pozitif yorum yapmak yanlış olur
  • Peki bu adam bu lafı isfat etmek için Onun O kişi olduğunu nasıl anlamıştır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Peki bu adam bu lafı isfat etmek için Onun O kişi olduğunu nasıl anlamıştır?

Kendine karşı dürüst olmuştur daima. Sözde değil gerçekten dürüst. Kalbini dinleyip ispatlamıştır...
  • Ben katılmıyorum bu söze, peki 60 yaşında 18 yaşındaki kıza aşık olan Goethe acaba o'nu bulmuş muydu?
  • sözün orjinali nedir? ingilizcesi?
  • sözün orjinali nedir? ingilizcesi? +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok saöma bence kusura bakmayında küççükken 1 kıza aşık oldun diyelim büyüyünce o evlendi diyelim hiç görüşmedin bulabilme imkanın yok sonra karşına aşık olcağın bi kız çıktı aşık oldun evlendiniz hala o küçüklükteki kızı mı seveceksin ona kaldıysa evli olanlar birbirlerini sevmiyor çoğu
    burdan bu çıkıyor
  • quote:

İnsan Yaşamı Boyunca Bir Kişiyi Sever. Önceki ve Sonrakiler Birer Arayış, Kaçış ya da Aldanıştır.

Bu sözü benden önce Geothe söylemiş meğersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 4 Ağustos 2012; 2:03:19 >
  • Bu sozun orijinali nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben herkese kapağı atarım uygunsa. ilkim yada sonum yoktur tatmin olmam yeterli hunharca bir biçimde
  • Ben katılıyorum. İnsanların çoğu da içten içe bilse de kabul etmek istemese de hep bi eksiklik hisseder en mutsuz anında bile. Bu ondan bence.

• 2 tane sevgilim var ikisinide cok seviyorum. Bu soze katilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 15 Mart 2019; 10:51:7 >
  • Ben daha o sevme işini çözebilmiş değilim.

37 yaşındayım. 1 kez evlenip 1 yıl evli kalıp boşanma davası açıp boşandım. Onun dışında tam emin değilim ama 15 tane filan kız arkadaşım oldu bilmiyorum daha çok yada daha az olabilir.

Yalnız hepsinde aynı şeyi hissettim. İlk 1-2 gün yeni biri ile tanışmanın verdiği heyecan. 1 hafta sonra artık mesajlaşmaktan ve telefonda konuşmaktan sıkılmaya başlamak.

1 yıl sonunda ilgi göstermeye bile üşenmek.. Sonra da ilgisizliğimden dolayı kızın daralıp ayrılmak istemesi.

Benimde oh be kurtuldum deyip hayata kaldığım yerden devam etmem.

Şunu anlıyorum ki bu ilişkilerin hiç birisinde sevmek dediğimiz olay yok. İnsan ömrü zaten 60 70 yıl. 37 yılda sevemediysem bu saatten sonra sevmesemde olur zaten. Ne zor bir şeymiş.
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    sevgililerin birbirlerinden haberdar ise bu durumdan da memnun durumdalar mı? bir habe rvardı ya yakın zamanda o geldi aklıma iki kadın bir erkeği seviyor ve bu durumdan da hiç rahatsız değiliz diye haber olmuştu. bence sen aldatmıyorum desen bile ikisinden biri seni aldatıyor ya da nihayetinde aldatacak. göte doğru diyor bence de. ikisi arasında mekik dokumak buna işaret. dh polisine yakalansın bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

sevgililerin birbirlerinden haberdar ise bu durumdan da memnun durumdalar mı? bir habe rvardı ya yakın zamanda o geldi aklıma iki kadın bir erkeği seviyor ve bu durumdan da hiç rahatsız değiliz diye haber olmuştu. bence sen aldatmıyorum desen bile ikisinden biri seni aldatıyor ya da nihayetinde aldatacak. göte doğru diyor bence de. ikisi arasında mekik dokumak buna işaret. dh polisine yakalansın bak.
    Biri artik aseksuel digeri ise benimle pompada her zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.