Şimdi Ara

İnsan üretim çiftlikleri var mıdır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yine oturup düşünüyordum Dünyada organ nakli bekleyen o kadar çok insan varki ve organ fiyatları bindolarlarla ifade ediliyor. Yani işin içinde çok para var bu yüzden birileri, insan yetiştirme çiftliklerinde organları için kafeslerde insan yetiştirdiğini düşünüyorum. Sizce de bu olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 1 Mayıs 2012; 7:24:00 >

• mümkün ama sabah sabah bunlrımı düşünüyon kardeşim
  • Olabilir.
  • Onun yerine insan ticareti var
    Gelecekte insan çiflikleride olur ama insan nesli devam ettirmek için. Yani şu hastalıksız nesil olayları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

mümkün ama sabah sabah bunlrımı düşünüyon kardeşim

Hep proje üretiyorum normalde aklıma bu geldi tövbe yarabbim dedim ama başkaları için güzel bir pazar
  • 2005 yapımı the island filminde benzer bir konuyu işliyorlardı.ama tabi yine zengin yararlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Onun yerine insan ticareti var
    Gelecekte insan çiflikleride olur ama insan nesli devam ettirmek için. Yani şu hastalıksız nesil olayları için

aynen hocam çinde canlı canlı gördüm köle satıldığını ve devlet eliyle bile var

quote:

Orijinalden alıntı: ßlackie

2005 yapımı the island filminde benzer bir konuyu işliyorlardı.ama tabi yine zengin yararlanıyor.

bAktım filme imdbden benim adamım oynuyormuş en kısa zamanda izlerim tşkler :D

İnsan üretim çiftlikleri var mıdır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 1 Mayıs 2012; 7:35:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2005 yapımı the island filminde benzer bir konuyu işliyorlardı.ama tabi yine zengin yararlanıyor.

Bunu söyleyecektim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Bunu söyleyecektim bende

+1
    Güzel filmdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.