Şimdi Ara

İnsan beyni ile ilgili bir kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyin ile ilgili bir video izlemiştim altındaki yorumlarda daha ayrıntılı bilgi için şu kitabı okuyabilirsiniz diye tavsiye veriyordu. Kitabın ismini hatırlamıyorum fakat bu 3 kitaptan birisiydi. Sizler hangisini tavsiye edersiniz

• Haydaa niye cevap gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beynin gizli hayatı kitabını okumuştum çok güzel kitap başlarda güzel akici bir şekilde ilerliyor sonra biraz daha doktor dilinde anlatmaya başlıyor ama guzel kitap okumani tavsiye ederim

• ben şahsen size böyle kitapları tavsiye etmem. eğer ciddi anlamda beyin, bellek,zihin, algı., sinirbilim.. hakkında bilgi edinmek istiyorsanız , bilişsel psikoloji kitapları almanızı öneririm . mesela şunlar ;

www.kitapyurdu.com
    Bilişsel Psikoloji & Zihin ve Beyin - Kollektif | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/bilissel-psikoloji-amp-zihin-ve-beyin/354718.html

www.kitapyurdu.com
    Bilişsel Psikoloji - E. Bruce Goldstein | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/bilissel-psikoloji/291030.html&filter_name=bilişsel%20psikoloji

popüler , çok satan kitaplardan uzak durmanızı öneririm. eğer bunlar size fazla gelirse, böyle bir okuma alışkanlığınız yoksa yayınevi seçmenizi tavsiye ederim . mesela ;

metis yayınları (bilim serisi ), boğaziçi üniversitesi yayınları ,yapı kredi yayınları (cogito serisi ) gibi.

• Sinan Canan - Değişen Beynim

Henüz okumadım ama okuma llistemde
  • takip

• Bu kitaplardan başka bir tavsiye isterseniz kadın beyni-erkek beyni adlı kitapta güzel olabilir daha tam bitirmedim ama anlaşılır bir kitap..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinan Canan denen adam hokkabaz bir ilmi Yok kesinlikle uzak dur doktor olduğuna inanmıyorum olsada branşı saçma sapan bişey halk sağlığı falandır
    İncognito bende hayal kırıklığı yarattı kesinlikle iyi bir kitap değil yarıdan sonra daçmalıyor zaten
    David eagleman biraz boş beleş bir adam belgesellerini de izledim çok tutulan bir adam değil kitapları sadece Türkiye'de reklamla popüler yoksa okunacak bişey Yok içinde

Bu konuda benim araştırmalarım
    Öykücü beyin alfa yayınları
    Okuyacam kitab bu. Ve. Beyin hakkında 15 kitap okudum şimdiye kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.