Bildirim
İnsan beyni ile ilgili bir kitap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Haydaa niye cevap gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beynin gizli hayatı kitabını okumuştum çok güzel kitap başlarda güzel akici bir şekilde ilerliyor sonra biraz daha doktor dilinde anlatmaya başlıyor ama guzel kitap okumani tavsiye ederim
ben şahsen size böyle kitapları tavsiye etmem. eğer ciddi anlamda beyin, bellek,zihin, algı., sinirbilim.. hakkında bilgi edinmek istiyorsanız , bilişsel psikoloji kitapları almanızı öneririm . mesela şunlar ;
www.kitapyurdu.com
Bilişsel Psikoloji & Zihin ve Beyin - Kollektif | kitapyurdu.comhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/bilissel-psikoloji-amp-zihin-ve-beyin/354718.html
www.kitapyurdu.com
Bilişsel Psikoloji - E. Bruce Goldstein | kitapyurdu.comhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/bilissel-psikoloji/291030.html&filter_name=bilişsel%20psikoloji
popüler , çok satan kitaplardan uzak durmanızı öneririm. eğer bunlar size fazla gelirse, böyle bir okuma alışkanlığınız yoksa yayınevi seçmenizi tavsiye ederim . mesela ;
metis yayınları (bilim serisi ), boğaziçi üniversitesi yayınları ,yapı kredi yayınları (cogito serisi ) gibi.
-
Sinan Canan - Değişen Beynim
Henüz okumadım ama okuma llistemde -
takip
Bu kitaplardan başka bir tavsiye isterseniz kadın beyni-erkek beyni adlı kitapta güzel olabilir daha tam bitirmedim ama anlaşılır bir kitap.. -
Sinan Canan denen adam hokkabaz bir ilmi Yok kesinlikle uzak dur doktor olduğuna inanmıyorum olsada branşı saçma sapan bişey halk sağlığı falandır
İncognito bende hayal kırıklığı yarattı kesinlikle iyi bir kitap değil yarıdan sonra daçmalıyor zaten
David eagleman biraz boş beleş bir adam belgesellerini de izledim çok tutulan bir adam değil kitapları sadece Türkiye'de reklamla popüler yoksa okunacak bişey Yok içinde
Bu konuda benim araştırmalarım
Öykücü beyin alfa yayınları
Okuyacam kitab bu. Ve. Beyin hakkında 15 kitap okudum şimdiye kadar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X