Arkadaşlar işletim sistemim vista home premium. 2 gündür bir sorun yaşıyorum. Masaüstünde bununan jpeg resimlere çift tıkladığımda resimler açılmıyor. Bilgisayar hiç tepki vermiyor. Ama resimleri bir klasöre atarsam açıyor. Sizce sorun nedir. Neden masaüstünde bulunan jpeg dosyaları açmaz?
bazı pclerde özellikle laptoplarda güvenlik ayarları farklı olabiliyor. bunu kurcalamadan once resim açtığın programı değiştirip denermisin..
Denedim ve sadece windows fotoğraf galesinde açmıyor, diğerlerinde açıyor. Ben de windowsta açsın istiyorum ama çözümünü bulabilirsek artık.
Gerçekten ilginç.
Kullanıcı hesaplarından yenibir kullanıcı oluşturup deneyebilirmisin? Belki senin şu anki kullandığın kullanıcı dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
Tabi diğer arkadaşların yapacağı yorumlarıda bekleyebilirsin.....
Dayanamayıp makineye format attım. Ama söylediğiniz şey mantıklı geldi. Eğer sorunu tekrar yaşarsam deneyeceğim. İlginize teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: blue_life
Gerçekten ilginç.
Kullanıcı hesaplarından yenibir kullanıcı oluşturup deneyebilirmisin? Belki senin şu anki kullandığın kullanıcı dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
Tabi diğer arkadaşların yapacağı yorumlarıda bekleyebilirsin.....