İnşaat mühendisliği düşünüyorum fakat ne teknik bir üniversiteyi ne de çok önemli bir üniversiteyi alabiliyorum sıradan bir üniversite. Ayrıca geometri ve fizik derslerim kötüdür. Sizce okuyarak üstesinden gelebilir miyim? Kötü bir üniversite olmasına rağmen iş imkanı sağlayabilir miyim? Yabancı dil çok etkiler mi? Kendimizi geliştirme şansımız var mı? Dersleri ağır mı? Yaratıcılığıma ve matematiğime güveniyorum yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum.
Konu takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fizik benim başımın belasıydı bilgisayar müh. ögrencisiyim 2 yılda ancak verebildim fizik 1 ve fizik 2 ben yapamıyorum fiziği İnşaat müh ders içeriklerine bakman gerek sürekli fizik varsa çok zorlar tabi senin çalışmana bağlı .
quote:
Orijinalden alıntı: modena2003
Fizik benim başımın belasıydı bilgisayar müh. ögrencisiyim 2 yılda ancak verebildim fizik 1 ve fizik 2 ben yapamıyorum fiziği İnşaat müh ders içeriklerine bakman gerek sürekli fizik varsa çok zorlar tabi senin çalışmana bağlı .
Hocam fizik 1-2 konu olarak neyi gösterdiler bilmek isterim.Arkadaşlarıma sorduğum kadarıyla tork momentmiş ki bunlar en sevdiğim tek yapabildiğim konular diyebilirim