< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnşaat mühendisliği kumarı

-
-
Geçen tanzanya da bir şantiye de çalışan arkadaşla konuştum(şaka değil). Yeni mühendisler 4000 dolar, tecrübeliler 8000-10000 dolar civarı, şantiye şefleri de 15000 civarı alıyor dedi.
Gidlir mi gidilmez o ayrı mesele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 26 Nisan 2022; 20:29:2 > -
abi okumasına okunur inşaat mühendisi de olursun iş de bulursun ama çalışma şartları cidden kötü. 35-40bin sıralamam olsa itü inşaat yerine ytü makine falan yazmıştım yani. makine mühendisliği de aynı şeyin laciverti sayılır ama farklı alanlara evrilme opsiyonları var karşında. bence bu devirde sadece tek şey yapabilen meslek okumak saçmalık makine elektrik bilgisayar gibi başka şeylerle kombine edebileceğin şeyler okunmalı
-
Odtü inşaat gibi üni-inşaatlar mantıklı duruyor
Temel sebep de şaşırtmıyor ki o sıralamada daha iyi alternatifin az olması
Bence yazılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidilir yaw insaat iyi meslek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence okunmaz, bir kere bölüm odtü/itü inşaat makine için konuşuyorum oldukça zor, tıp fakültelerinden daha zor. okulu uzatan çok kişi var. mezun olunca iş bulamayan da çok var. maaşlar yeterli değil.
ben şantiye de bina dikeceğim diyorsun onların çoğu lise terk müteahhitler.
-
ytü makine itü inşaatı baya sollar. ytu makine tam f/p sıralaması su an. elektrik de öyle. 50 bine seneye bilgisayarın b’si kalmayacak. erciyes falan artık taşra gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X