Şimdi Ara

İnşaat Mühendisliği için soruları olanlara yardımcı olabilirim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
4.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soulflyyy

hocam sıralamam 128k makine veya inşaat düşünüyorum. Sizce hangisinin is olanakları kolaylığı zorluğu maaşı daha iyidir ayrıca bu sıralamayla aşağıda yazdığım üniversitelere gitsem ileride sıkıntı yaşar mıyım yani mezuna mı kalayım yoksa tercih mi yapayım düşündüğüm üniversiteler
    İnşaattan cumhuriyet iö, erzurum iö, bartın iö, niğde iö, melikşah %50, aksaray iö, odtü kkk %50, osmaniye iö
    Makineden ktü iö, kırıkkale, gaziantep iö, pamukkale iö, süleyman demirel iö,balıkesir iö birde birinci öğretim ile ikinci öğretim arasındaki fark nedir
    cevaplarsanız teşekkür ederim

İnşaat makineye göre bir tık öndedir.Ancak makinenin de kötü bölüm olduğunu söyleyemem.Bunun haricinde 1.öğretimde harç parası ödemezken 2.öğretim de ödersiniz.Bahsettiğiniz üniversitelerde yaşayacağınız eksiklikleri kişisel gayretinizle kapatabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben inşaat mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim ve okulu bitirdikten sonra yüksek lisan yapmak istiyorum. Ofis işlerinde( proje yönetimi, koordinatörlüğü, çizimi vs gibi ) çalışabilmek ve yükselmek için sizce MBA mi yoksa project management mı yapmalıyım?

Not: en azından ilk bir kaç yıl saha işlerinde çalışmak zorunda olduğumu biliyorum ama ondan sonra ofiste çalışmak ve yükselmek istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.