Şimdi Ara

İNNOVİA 1.2.3 evleri depreme dayanıklımıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul esenyurtdaki innovia 2 deprem ne kadar dayanıklıdır bu siteler 30 kat olası bir depremde yıkılma durumu varmıdır sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İnnovia 3 yapıldığında oraya ruhsat verilmemişti uzun süre boş kalmıştı ve o civarda bir kaç yer daha. Sonra allem ettiler kullem ettiler bir şekilde çıkardılar ruhsatı. Ben büyükşehir konutlarında 2+1 evi 650 liraya tuttuğumda orada kiralar 300 lira falandı. Her şeyi geçtim oralar pek aile için uygun siteler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    5 yıldır burada oturuyorum , dediğiniz gibi sıkıntılı yerler ama deprem olarak dayanıklımı onu merak ettmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 6 yıl oldu aile olarak oturuyoruz. Zemin yumuşak olduğundan Depreme karşı her türlü inşaat teknikleri kulanılmış. Radye temel var. Fore kazık var. Binalar tünel kalıp sistem hani Tokiler böyle yapılıyor diye o çok övülen sistem. Bu tekniklerle yapılan binalar olduğu yere asla çökmez. Aklıma takılan tek şey bina acaba yan yatar mı? Olursa bir tek bu olabilir. Ancak benim içim rahat.

Gelelim aile yaşantısına. Site çok büyük ve binalar çok yüksek. Bir binada 320 civarında değişik tiplerde daireler var. 1+0 ve 1+1 dairelerin olması ve çok fazla daire olması bunları ucuz yapıyor ve yalnız yaşayan insanlar aile ortamında sorun çıkarabiliyor haliyle. Ucuz olduğundan kimileri için garsoniyer görevi de görüyor. Bu sebeplerden aile odaklı olduğu söylenemez. Tamamen ticari kafayla düşünülüp yapılmış bi yer. Ancak Site yönetimi ve çalışanları ailelere karşı son derece öz verili. Hizmetler yeterli bu büyüklükte bir yer için. Bu kadar büyük bir ortamda yanlış insanlarda var elbette. Sonuç olarak biz aile olarak mutluyuz burada ki biz muhafazakar bir aile sayılırız. Tek sorun buranın kötü namı.

• fuhuş yuvası oralar . düzgün insanlar oturmuyor .

• adam depreme dayanıklı mı diye sormuş, fuhuş demişsiniz...
    o tarz yapılarda "genelde" yönetmeliğe uygun oluyor, yani sağlam.
    ama fiyatı neden ucuz diye sorarsan, evet eskort pazarı, aile oturamaz, ama, ah uh sesleri arasında oturmaya razıyım, hatta komşuda pişer bana da düşer dersen, tam senlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.