Bildirim
INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu görevi nasıl yapıcam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihanna
Bu görevi nasıl yapıcam :)
bu gorevi yapman icin cruma tower 1. kata inip sag tarafa gidip ilk odadan girip soldaki odaya gecip partiye girip parti liderinin devicelerle konusmasini beklemen gerk yok pt lideri ben olacan diyosan ayni seyleri yapip sadece devicelerle senin konusmn gerek eger buraya kadarini yapabilirseniz o zmn sizin pt yi mertes e gondericek sizde mertesi keseceksiniz bu kadar
-
-
o çakallıgı yapmayan varmıydı ya doctorlarda bi giriyodum pm den millet sovuyodu pro ks er falan diyolardı
ama dedigin gibi epic fail bi durum son vuran quest itemini alırmı ya yıl 2012.. -
Sövecemde sövemiyorum ban yerim diye
40 tane kesmem gerekirken 500 tane rahat kesmisimdir -
30 level da takıldım kama vs yapamiyoruz nezmana girse beceremedik kesmeyi benim mana hemen bitiyor (orc shman) zaten vuramıyorum bir süre sonra adamlarda kesemiyor questler cok kotu mavi moblari kesiyorum yeni quest bulamadım yaw 30levelda nereden almak gerekiyor acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
30 level da takıldım kama vs yapamiyoruz nezmana girse beceremedik kesmeyi benim mana hemen bitiyor (orc shman) zaten vuramıyorum bir süre sonra adamlarda kesemiyor questler cok kotu mavi moblari kesiyorum yeni quest bulamadım yaw 30levelda nereden almak gerekiyor acaba
Npc buffer zaten sana fighter buff veriyor , sende vuracaksın kan çekmeyle olmaz bu iş :D
30 lvlde kamadan başka quest yok sanırsam , bol dd nin olduğu bi pt ye gir -
quote:
30 level da takıldım kama vs yapamiyoruz nezmana girse beceremedik kesmeyi benim mana hemen bitiyor (orc shman) zaten vuramıyorum bir süre sonra adamlarda kesemiyor questler cok kotu mavi moblari kesiyorum yeni quest bulamadım yaw 30levelda nereden almak gerekiyor acaba
Shamanlarin mana bitmiyor soyle dusun %10 mana cekiyor mobun ne kadar mdefi az ise( o kadar fazla dmg) fazla mana cekiyorsun mana devamli devir dayim yapiyor. ilerde buna 1de dancer eklenirse fazla m atk c speed %20 mp regen rate mana buff verirken sadece azaliyor baska zaman full mana kasiyorsun.
Ksninde kralini yapiyorsun pmler geliyor mana bitmiyor mu diye :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
Shamanlarin mana bitmiyor soyle dusun %10 mana cekiyor mobun ne kadar mdefi az ise( o kadar fazla dmg) fazla mana cekiyorsun mana devamli devir dayim yapiyor. ilerde buna 1de dancer eklenirse fazla m atk c speed %20 mp regen rate mana buff verirken sadece azaliyor baska zaman full mana kasiyorsun.
Ksninde kralini yapiyorsun pmler geliyor mana bitmiyor mu diye :D
+1 critlerle yuksek damagelerle sadece hp deil manda cekersin ayrica manin bittigini ele alirsak p atk yapman yeterli o da sana mana kazandirir p atk ile normalden hizli mana toplamak istersende yapman gerken nerdeyse her orc magenin yaptigi gibi sadece spritshot degil soulshot ta kullanman
-
Dikkate alıyorum dedikleriniz teşekkurler -
46 lvllim doğru düzgün quest bulamıyorum ne yapmalıyım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihanna
46 lvllim doğru düzgün quest bulamıyorum ne yapmalıyım :)
kama ve laba yap 50 ol sonra oyundan bana (black) sociopath a veya kazuyaya pm at ve parti ile exp yagmurunu gor -
ya bende hata veriyo indirdim girmiyo oyuna önce çince hata veriyo sonra oyuna giriyo ve atıyo -
server full dostum sadece sende olmuyor problem yakında PA olacak ondan alırsan rahar rahat girersin -
oyuna girmeden atio aciliyo oyun siyah ekran geliyo kapaniyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
play butonunun orda bi ayar butonu var sag üst köşede bi disli isareti var ona tıklayp sonra fix game e tıkla cozulur tahminimce -
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
quote:
play butonunun orda bi ayar butonu var sag üst köşede bi disli isareti var ona tıklayp sonra fix game e tıkla cozulur tahminimce
olmadı hepsini yaptım -
quote:
quote:
quote:
play butonunun orda bi ayar butonu var sag üst köşede bi disli isareti var ona tıklayp sonra fix game e tıkla cozulur tahminimce
olmadı hepsini yaptım
abi sen en iyisi program ekle kaldrdan 4 game i sil sonra microsoft visual c++ yazanlarin hepsini sil sonra 4 game i pc ye bastan indir ve yukle 4 game launcher yuklemesi tamalanirken sana microsoft visual 2008 ve 2010 u yuklemek isteyip istemedigini soracak onlari da yukle ama sana bisey daha yuklemeni soyleyecek o sonuncunun ismini hatirlamiyorum ama onu yukleme sonra tekrar oyunun sitesine git fix game yap play butonuna tikla artik olmuyosa format at gel
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDsS
quote:
quote:
quote:
olmadı hepsini yaptım
abi sen en iyisi program ekle kaldrdan 4 game i sil sonra microsoft visual c++ yazanlarin hepsini sil sonra 4 game i pc ye bastan indir ve yukle 4 game launcher yuklemesi tamalanirken sana microsoft visual 2008 ve 2010 u yuklemek isteyip istemedigini soracak onlari da yukle ama sana bisey daha yuklemeni soyleyecek o sonuncunun ismini hatirlamiyorum ama onu yukleme sonra tekrar oyunun sitesine git fix game yap play butonuna tikla artik olmuyosa format at gel
neyse zaten gitcek pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X