Şimdi Ara

İnndir.com'da bulamadığınız program? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adobe photoshop cs3 portable yide koyar mısın lütfen
  • Herkesin ihtiyacı olacak ve en iyi programları alet çantası haline getirirseniz çok iyi olur.
  • @énergy

Teşekkür ederim arkadaşım, bunları teker teker ekleyeceğim. Fakat şuan o kadar yoğun bir aşamadayım ki.. Hepsini not alıyorum ekleyeceğim. Aynı şekilde üst mesajda arkadaşın verdiklerinide.

@mehmetgirgin

Malesef portable program koyamayız. Çünkü site üretici sitesine bağlı. Üretici sitede portable koymayacağına göre.. Çünkü portable kullanıcılar tarafından o hale getiriliyor. Malesef.

@sertacaygun

Malesef bunuda gerçekleştiremeyiz. Keza "el çantası" adında bir üretici yok. Herşey üreticilere bağlı. O tür bir program arşivini torrent sitelerinde bulabilirsiniz anca.

Yorumlarınız için teşekkürler, es'en kalın..

Edit: Kelime hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 23 Mayıs 2009; 0:35:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

@énergy

Teşekkür ederim arkadaşım, bunları teker teker ekleyeceğim. Fakat şuan o kadar yoğun bir aşamadayım ki.. Hepsini not alıyorum ekleyeceğim. Aynı şekilde üst mesajda arkadaşın verdiklerinide.

@mehmetgirgin

Malesef portable program koyamayız. Çünkü site üretici sitesine bağlı. Üretici sitede portable koymayacağına göre.. Çünkü portable kullanıcılar tarafından o hale getiriliyor. Malesef.

@mehmetgirgin

Malesef bunuda gerçekleştiremeyiz. Keza "el çantası" adında bir üretici yok. Herşey üreticilere bağlı. O tür bir program arşivini torrent sitelerinde bulabilirsiniz anca.

Yorumlarınız için teşekkürler, es'en kalın..

Dediğimi tam olarak anlamamışsın hcam. "Alet Çantsı" dediğim, tüm kullanıcılara gerekebilecek birşey olacak. NE bilyim, Winamp, MSN Messenger gibi programların kısacık açıklamaları ve inndir.com'daki açıklama sayfasının linki olacak...

• Buna benzer bir durum var zaten..

Site anasayfasında en çok indirilen programlar listesi var. Burası alet çantası tabirine çok uyuyor. Çünkü en çok indirilen programlar.. en çok kullanılan, gerekli programlar. Açıklamalar var, ve tıkladığınızda program sayfası açılıyor.

(ben tek linkte birkaç program olması anlamıştım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Kolay gelsin kardeş.Arada bir başvurduğum bir site (free programlar için genelde).Çalışmalarınızın devamını dilerim.

Full programlar için de rus siteleri sağolsun.

hangi site banada veriri misin
  • inndire ben giremiyorum...
  • @JANT!

Öncelikle tebrik ederim. Merak ettiğim bir şey var? İnndir.com'un IMDB gibi bir veri tabanı var mı? Mesela film katalog programları var. Bunlar IMDB veya Beyaz Perde gibi sitelerin scriptlerini kullanarak filmler ile ilgili bilgileri indirip kullanıcıya sunuyorlar. Sitenizin bu tür bir script'i var mı? Yazdığımız programlar da, kullanıcının aradığı bir yazılıma ait bilgilerin önüne gelmesi ile ilgili bir çalışma yapmak istiyorum. Kullanıcının her yazılım için tek tek bilgi eklemesi biraz zahmetli olur. Bu tür durumlar için arıyorum.
  • Teşekkür ederim.

Daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim. Sadece siteye program ekle kaldır durumu ile ilgiliyim. Yani sitenin gidişatı veya sitenin oluşumu hakkında herhangi bir bilgim yok. Bu konuda bilgili birkaç kişi var onlardan biri site sahibi, diğerleri ise (3 yada 4 kişi) site adminleri.

O nedenle bu konuda yardımcı olamıyorum.

Bunların dışında uzun zamandır program ekleme olayları ile ilgilenemiyorum. Aylardır.. yukarıda ekleyeceğim diye söz verdiğim programların birkaçını ekledim, gerisi duruyor. Affola.
  • Teşekkür ederim yanıtınız için. Acaba site sahiplerine nasıl ulaşabilirim? Bu soruyu sormak için?
  • inndir.com kapandı. indirbak denemenizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.