Şimdi Ara

İnndir.com'da bulamadığınız program? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • photoshop cs3 ama serial anahtarı ile beraber bulabilirsem süper olur
  • @teeKin

Teşekkürler. Bu arada benim sitedeki konumum editörlük. Site hakkındaki iltifatlarınızı site sahibine yönlendiriyorum.

@.TaneR.

Yukarıda da belirttiğim gibi serial,crack vb illegal sunumlar yapmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 1 Mayıs 2009; 0:49:42 >
  • Konu güncel.
  • @Alp

Kaspersky durumunu görüştüm ve şu şekilde bir durum var. Siteye üretici site harici başka sitelerden download linki koymak yasak. Üretici siteside yani Kaspersky Lab sitesinden Kaspersy 7 linklerini kaldırmış. Dolayısıyla bizde ekleyemiyoruz.
  • Eskiden çok kullandığım bir yerdi ama şuanda warez kullanıyorum.Başarılar dilerim
  • İnndir.com beğeniyorum Tek sorun kanımca site daha iyi grafiğe sahip olabilir
  • nedense hiç sevmedigim bi site insanlar neden zaten bir program YASAL ise resmi sitesinden son sürümü indirmek yerime inndir den ne üdügü belirsiz bi sürümü indirir ki? veya eski sürüm aranıyorsa sitede yeni sürümlerde var bunun dışında site kırık link kaynıyor adam gibi yapamıyorlar işlerini mesela download.com gibi kendi serverlarından yada güvenilir serverlardan yayınlasalar gayet güzel olur ama kırık link dolu şuanki haliyle zaten hiç bi gelirin vs olmadan çalışmakta heleki bi gece yatagından kalktıgında editörlügünün alındıgı görme ihtimaliyle beraber pek mantıklı değil gibi
  • Güncellenen programların eski sürümleride olsaydı diye düşünüyorum,güzel olurdu.Misal Limewire'ın ben yeni sürümünü beğenmedim,eskisini indirmek istiyorum ama
  • Siteyi uzun zamandır kullanıyorum ama arama motoru çok kötü
  • @erdenar

Teşekkür ederim.

@Am@deus

Uzun zamandır alışılmış bir görüntü. Ben ve sitedeki büyüklerin yorumuda böyle. Tabiki kullanıcılarında.. Ama ilerki zamanlarda ne olur bilinmez.

@egomanyak.

İyi demişsinde, herkes İngilizce biliyor mu? Piyasada kaçtane Türklere ait program mevcut? Bir üretici sitesinde programın download linkini bulmak baya bi uğraştırıcı kaldı ki İngilizce bilmiyorsanız, unutun. Peki ya programın neye yaradığı?, ne özellikler eklendiği vsvs..

Bunların hepsi İnndir.com vb. sitelerde Türkçe'ye çevirilerek yayınlanıyor. Kullanıcı için büyük bir artı. Tabi İngilizce biliyorsanız ve indireceğiniz her program için 2 click ile indirmek varken üretici sitesinde dolaşmak istiyorsanız... Sizin tercihiniz.
    Ayrıca sitede kırık link pek yok. Olsada tek tük, yanlış mıyım?

• @HilFul

Malesef çok kullanılanlar hariç eski sürümleri siteden kaldırıyorlar.(adminler) Misal Kaspersky 6, Kaspersy 7 varkende sitedeydi. Çünkü hala kullanılmaktaydı ve üretici sitede vardı. Ama üretici site linki kaldırdı mı.. malesef bizde kaldırmak zorunda kalıyoruz.

@MavimsiDünya

Arama motoru aslında kötü değil. Aranılan program ismini doğru girmek gerek. Misal; Adobe Reader programını arıyorsunuz.. Adobe Reader yazdınız çıkmadı ise birde Adobe yazarak aratmalısınız, o da olmadı Reader olarak aratmanız gerek.

Bunun sonucunda çıkmıyorsa, buraya yazmanız yeterli.

Ayrıca, İnternet Download Manager programının 5.17 sürümü dün yüklendi.

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

@erdenar

Teşekkür ederim.

@Am@deus

Uzun zamandır alışılmış bir görüntü. Ben ve sitedeki büyüklerin yorumuda böyle. Tabiki kullanıcılarında.. Ama ilerki zamanlarda ne olur bilinmez.

@egomanyak.

İyi demişsinde, herkes İngilizce biliyor mu? Piyasada kaçtane Türklere ait program mevcut? Bir üretici sitesinde programın download linkini bulmak baya bi uğraştırıcı kaldı ki İngilizce bilmiyorsanız, unutun. Peki ya programın neye yaradığı?, ne özellikler eklendiği vsvs..

Bunların hepsi İnndir.com vb. sitelerde Türkçe'ye çevirilerek yayınlanıyor. Kullanıcı için büyük bir artı. Tabi İngilizce biliyorsanız ve indireceğiniz her program için 2 click ile indirmek varken üretici sitesinde dolaşmak istiyorsanız... Sizin tercihiniz.
    Ayrıca sitede kırık link pek yok. Olsada tek tük, yanlış mıyım?

ben genelde üreticinin sitesinde yada alakalı bi sitede kırık link buldugumda girerim o zamanda inndir deki kırık oluyor (k-lite codec hariç o her formattan sonra işe yarıyor ) tamam türkçeye çeviriyosunuz ama mesela adam belki üretici programdan bi geliri yok ordaki 3-5 kuruşluk reklamlarla para kazanıcak siz hem buna mani olup hemde ona birsürü bandwith harcatıyorsunuz ayrıca öyle program aramak için ingilizceye falanda gerek yok google sizi direk download sayfasına yönlendiriyor zaten ayrıca ha üreticinin sitesinde dolaşmışım ha inndirde ne farkeder neyse unut gitsin cevap verme ben bunları dedim diye siteyi kapatcak halinizde yok sonuçta

• @egomanyak.

İnan kaldım cevaplarına karşı. Ben bulamadığınız program adında konu açtım , seni bizi yerin dibine soktun.
    Ne yapalım, dileyen varsın üretici sitesinden indirsin bakalım..

Ayrıca arkadaşlar bulamadığınız programların isimlerini yazarsanız ben eklemeye çalışacağım.
  • warez-bb,forumw,warezscene,bayw,2baksa,epidem.ru olduğu sürece inndir falan dinlemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: feedthenet

warez-bb,forumw,warezscene,bayw,2baksa,epidem.ru olduğu sürece inndir falan dinlemem

O zaman bu konuya cevap yazmak gibi bir durumuda dinlememen gerekirdi. Çünkü buradaki konu İnndi.com'a ait.
  • Günceldir.
    Prime95, HWMonitör eklendi.

İstekleri alalım.
  • innDir.com'u 6-7 senedir takip ederim. Kaliteli site, ama birde şu serialleri verseniz süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

innDir.com'u 6-7 senedir takip ederim. Kaliteli site, ama birde şu serialleri verseniz süper olacak

+1
  • @KanYeE

Gönül ister ki verelim , ama site kuralı gereğince yasak. Ne serial ne de crack..
  • Ashampoo Burning Studio 8.0
    paralıdır kendisi tiny.cc/rapperpro burdan çekebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.