Bildirim
İNJUSTİCE Android de yokmu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Android'te yok. Ben de iPod'umda cok oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla oyun oynuyorum ve bu oyun çok güzel geldi bana. Sahilde saatlerce oynadım artık kardeşim telefonu benden gizlemeye filan başladı :D acaba gelirmi androide de. -
quote:
Orijinalden alıntı: thesles
Çok fazla oyun oynuyorum ve bu oyun çok güzel geldi bana. Sahilde saatlerce oynadım artık kardeşim telefonu benden gizlemeye filan başladı :D acaba gelirmi androide de.
Hic sanmiyorum. iOS'te bulunan bircok oyun Android'te yok. Bilindik populer oyunlar var; lakin diger oyunlar pek yok.
Çok üzüldüm şuanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: thesles
Çok üzüldüm şuanda.
Butceniz yeterse bir tane iPod Touch 5 alabilirsiniz. Onun disinda daha ucuz bir cozum yolu iPad Mini olabilir. Onda da Injustice'in oyun destegi iPad icin var mi yok mu bilmiyorum.
Xperia Z kullanıcısıyım apple ürünlerini pek sevdiğim söylenemez ama kalitesi tartışılmaz :D Bir oyun içinde ipod almam herhalde öyle düşünüyorum :D Teşekkürler bilgilendirmeniz için. -
Android de bu tarz oyunlara örnek verebilecek varmı ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- s22 batarya
- samsung a35 yorumlar
- rootlanmış cihaz e nabız nasıl açılır
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- s25 ultra renkleri
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- samsung s26 ultra ne zaman çıkacak
- fiyat performans telefon 2024
- s25 edge ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X