Şimdi Ara

İninal Kart'ta Hepsiburada'dan Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi HepsiBurada'dan ve Gittigidiyor'dan Alışveirş yapılabiliyor mu ? Yakın zamanda almayı planlıyorum da..Bir de biraz araştırdım,kart üstünde isim yokmuş ve isim isteyen sitelerde '' İNİNAL KART '' yazmak gerekiyormuş doğru mu ?

Lütfen kart sahibi olanlar yorum yapsın,yoksa kafam karışıyor..

• Güncel.Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandFactor

Başlıkta belirttiğim gibi HepsiBurada'dan ve Gittigidiyor'dan Alışveirş yapılabiliyor mu ? Yakın zamanda almayı planlıyorum da..Bir de biraz araştırdım,kart üstünde isim yokmuş ve isim isteyen sitelerde '' İNİNAL KART '' yazmak gerekiyormuş doğru mu ?

Merhaba.
    İninal kart sahibiyim ve iki sitedende alışveriş yaptım.

Yukarıdaki resim ininal kart sitesindeki hareket dökümüm.
    Hepsiburada.com da bir ürün alırken isim yerine "ininal kart" yazmıyoruz. Kartı satın alırken sizden isim ve soyisim isteniyor zaten. Kartı adınıza alıyorsunuz. Bu yüzden isim isteyen alışveriş sitelerinde kartı satın alan kişinin adı ve soyadı yazılıyor. Yukarıda resimde görüldüğü gibi HEPSİBURADA yazısının yanında 4 haneli rakam var. 7449. Bu rakamı hepsiburadada sipariş verdikten sonra sipariş sayfasına girip 4 haneli rakamı giriyorsunuz ve siparişiniz tamamlanmış oluyor. Bu dört haneli rakam her siparişinizde değişmekte ve her defasında alışveriş sonrası siteye girip bu rakamı sipariş sayfasındaki ilgili yere girmelisiniz. Aksi taktirde siparişiniz tamamlanmaz.
    Kartı bir aydır kullanıyorum. Paypala ekledim. Paypalda bakiyem yetmediğinde kartın içindeki parayı paypal üzerinden kullanabiliyorum. Tek eksik yanı paypaldaki bakiyemi karta aktaramıyorum.
    Bunların dışında sorunuz varsa cevaplayabilirim. İhtiyacınız varsa düşünmeden alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: GrandFactor

Başlıkta belirttiğim gibi HepsiBurada'dan ve Gittigidiyor'dan Alışveirş yapılabiliyor mu ? Yakın zamanda almayı planlıyorum da..Bir de biraz araştırdım,kart üstünde isim yokmuş ve isim isteyen sitelerde '' İNİNAL KART '' yazmak gerekiyormuş doğru mu ?

Merhaba.
    İninal kart sahibiyim ve iki sitedende alışveriş yaptım.

Yukarıdaki resim ininal kart sitesindeki hareket dökümüm.
    Hepsiburada.com da bir ürün alırken isim yerine "ininal kart" yazmıyoruz. Kartı satın alırken sizden isim ve soyisim isteniyor zaten. Kartı adınıza alıyorsunuz. Bu yüzden isim isteyen alışveriş sitelerinde kartı satın alan kişinin adı ve soyadı yazılıyor. Yukarıda resimde görüldüğü gibi HEPSİBURADA yazısının yanında 4 haneli rakam var. 7449. Bu rakamı hepsiburadada sipariş verdikten sonra sipariş sayfasına girip 4 haneli rakamı giriyorsunuz ve siparişiniz tamamlanmış oluyor. Bu dört haneli rakam her siparişinizde değişmekte ve her defasında alışveriş sonrası siteye girip bu rakamı sipariş sayfasındaki ilgili yere girmelisiniz. Aksi taktirde siparişiniz tamamlanmaz.
    Kartı bir aydır kullanıyorum. Paypala ekledim. Paypalda bakiyem yetmediğinde kartın içindeki parayı paypal üzerinden kullanabiliyorum. Tek eksik yanı paypaldaki bakiyemi karta aktaramıyorum.
    Bunların dışında sorunuz varsa cevaplayabilirim. İhtiyacınız varsa düşünmeden alın.

Her soruma cevap verdiniz.Çok sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.