Şimdi Ara

İninal kart ile originden alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da belli olduğu gibi sorum şu, İninal kart ile Originden mesela bf4 premium almak istesem alabilirmiyim, eğer alabiliyosam amerikan doları olarak mı alır?

• Resmi sitesinde fiyatları € (euro) olarak geçiyor. Dns veya ağ ayarlarından döviz kurlarını değiştirme şansımız vardı galiba onu yaparak USD (amerikan doları) olarak alışveriş yapabilirdin. Fakat 1 amerikan doları şu anda 2,10 TL'ye denk geliyor. O yüzden pek karlı çıkmayacaksın yani uğraşmaya değmez. Gelelim ininal karta , ben kullanıyorum mastercard seçeneği olan her siteden alışveriş yapabilirsin
  • Bişey daha sormak istiyorum. İninal kartımı bugün aldım, kasiyer 25+5 tl, telefon numaramı ve ismimi aldı tamam dedi. Eve geldim ininal kartın kendi sitesinden onaylattım fakat herhangi bir sms gelemdi telefonuma bu normal mi, alışveriş yapınca sms geliyor mu telefona?
  • Ben ptt'den aldım kart 5 LİRA , 10 LİRADA mecburi yükleme istiyo. Yani 5+10 verdim. Eve gelip sitesinden onayladım. SMS'e istemediği sürece gerek yok onaylandı dediyse onaylamıştır. Alışveriş yapıncada sitesine göre değişir. Mesela ben minecraft adlı bi oyun aldım paypaldan telefon numarasıyla doğrulama kodu falan istemedi. Direk olarak kart numaranı son kullanma tarihini ve arkadaki son 3 haneyi girerek alıyorsun kardeşim cok kolay :) Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamelli Gevrek

Ben ptt'den aldım kart 5 LİRA , 10 LİRADA mecburi yükleme istiyo. Yani 5+10 verdim. Eve gelip sitesinden onayladım. SMS'e istemediği sürece gerek yok onaylandı dediyse onaylamıştır. Alışveriş yapıncada sitesine göre değişir. Mesela ben minecraft adlı bi oyun aldım paypaldan telefon numarasıyla doğrulama kodu falan istemedi. Direk olarak kart numaranı son kullanma tarihini ve arkadaki son 3 haneyi girerek alıyorsun kardeşim cok kolay :) Kolay gelsin

peki originden nasıl oyun alabiliriz ??
  • Gir Origin'e, oyunu satın ala tıkla, kredi kartının bilgilerini gir. Ondan sonra oyunu yükle indir.
  • satın alırken Credit card'a mı yoksa paybal'a mıtıklıcaz inninal için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crescent54

satın alırken Credit card'a mı yoksa paybal'a mıtıklıcaz inninal için ?

credit card'dan MasterCard seçeneği varsa onu seçmen lazım. Master Cardın geçtiği heryerde geçmekte çünkü ininal kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonDenis

quote:

credit card'dan MasterCard seçeneği varsa onu seçmen lazım. Master Cardın geçtiği heryerde geçmekte çünkü ininal kart

Tamam Teşekkür ederim kardeşim cevap attığın için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonDenis

quote:

Tamam Teşekkür ederim kardeşim cevap attığın için

Rica ederim

• Evet doları tlyi çevirip alabilirsin bende bu sıralar bf4 düşünüyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xDragonDenis kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim. İninal kart Master Card'ın geçtiği her yerde geçmiyor. Örneğin ucuza oyun satan sitelerden biri olanwww.greenmangaming.com da İninal kart geçmiyor. Blindik siteler olan Amazon, Steam, Origin ve Humble da geçmekte.

Ama geçmediği siteler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Eylül 2014; 15:03:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.