Şimdi Ara

İninal Kart hakkında bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı bayramlar DH :) Ben bu karttan almak istiyorum fakat bir sorum var.Alırken ek bir ücret ödüyor muyuz ? Yada aydan aya kesilen bir ücret var mı ? Bir de istediğimiz zaman iptal ettirebiliyor muyuz arkadaşlar ? Lütfen bilenler cevap verirse sevinirim.

• 30 tl ödüyorsun en az 5 tl kart için ilk açtırmada. Sonra her yüklemende extra 2 TL istiyorlar. Aydan aya kesilen ücret yok.
  • Eğer 1000 kişiden biriysen hiçbir şekilde ücret ödemiyorsun (LoL Temalı olursa). Onun dışında kargo ile gelirse 5 TL Kart ücreti var diye biliyorum. Eğer Migros,PTT gibi yerlerden alırsan yine 5 TL kart ücreti + en az 25 TL olmak şartıyla para aktarman gerekiyor. Yani 30 TL falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

30 tl ödüyorsun en az 5 tl kart için ilk açtırmada. Sonra her yüklemende extra 2 TL istiyorlar. Aydan aya kesilen ücret yok.

Dostum ben şimdi internet sitesinden başvuru yaptım.Onlar mı bana dönüş yapacak ? Her hangi bir bildiri gelmedi.Bilgin var mı bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikoflexx

quote:

30 tl ödüyorsun en az 5 tl kart için ilk açtırmada. Sonra her yüklemende extra 2 TL istiyorlar. Aydan aya kesilen ücret yok.

Dostum ben şimdi internet sitesinden başvuru yaptım.Onlar mı bana dönüş yapacak ? Her hangi bir bildiri gelmedi.Bilgin var mı bu konuda

Uğraşma gelmeyebilir, Migros veya Ptt'den alabilirsin gidip.
  • quote:

Aylik 1 lira dusuyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten başvurdum , kargo ile geldi kapıya kadar.. 1 kuruş para vermedim , istemedilerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk aldiginda birde 1 tl kesiliyor yani ilk alisinda 30 tl verion icinde 24 tl oluyo bide her ay 1 tl kesiliyor

• migroslarda en az 25 tl ptt lerde ise en az 10 tl yukleme yapman gerekiyor ve her ay kartindan 1tl kullanim ucreti dusuyor.Ama kartinda bakiye olmazsa dusmuyor.O yuzden rp almana yetecek kadar para yuklemeni tavsiye ederim. Siteden formu doldurunca evine kargoyla yolluyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.