Şimdi Ara

ininal kart en az kaç para yüklenir (tansaş)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
24.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ininal kartıma para yüklemek istiyorum.harcamak istediğim tutar 45 lira.ama galiba 45 tl yüklemem tansaşta olanaksız.25-50-100 diye gidiyor diye biliyorum.tek seferde tansaştan 45 tl yükleyebilir miyim? en az kaç yükleyebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ininal Kart'a En Az Ne Kadar Para Yüklenebilir?

ininal kart, Tansaş gibi mağazalarda en az 20 TL yüklenebilmektedir. Bu tutar, kartın kullanıma hazır hale gelmesi için minimum yüklenecek miktardır.

ininal Kart'a En Fazla Ne Kadar Para Yüklenebilir?

ininal kartın tek seferde yüklenebilecek maksimum tutarı 500 TL'dir. Ancak, kartın aylık yükleme limiti 4.000 TL'dir. Bu limit, kartın dolandırıcılara karşı korunmasına yardımcı olur.

Bu limitler doğrultusunda, ininal kartını ihtiyaçlarına göre kullanarak yükleme işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Migros ve Tansaş'larda 25 TL, PTT merkez şube ve online bakiye servislerinde 10 TL ve PTTmatik ATM'lerinde ise 5 TL'dir. en düşük bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz7407

ininal kartıma para yüklemek istiyorum.harcamak istediğim tutar 45 lira.ama galiba 45 tl yüklemem tansaşta olanaksız.25-50-100 diye gidiyor diye biliyorum.tek seferde tansaştan 45 tl yükleyebilir miyim? en az kaç yükleyebilirim?

45 Tl'yi ancak PTTMATİK ten yükleyebilirsin 5 ve 5'in katları sadece orada kabul ediyor.
  • ATM den yükle bence. Diğer yerler fazladan yükleme ücreti alıyorlar. Bu arada PTT Şubelerin den 10 TL değil 5 TL de yüklenebiliyor. Ben İninal kart aldığım da en az 10 TL yükletmek gerekiyor denmesine hatta karta ait belgede İninal kart sahipleri PTT Şubelerinden en az 10 TL yükleyebilir yazmasına rağmen görevli 5 TL yükleriz demiş ve 5TL yüklemişti. Söylenenin aksine sistemleri şube gişelerinden 5 TL yükleme yapılmasına imkan veriyor.

Kısaca gişe görevlisi isterse 10 TL değil 5 TL de kabul edebilir.
  • Benim bildiğim ing bank'tan da yatırılıyor ama en az 10 tl ben hep öyle yatırıyorum. 5 tl'yi hiç denemedim. Sizce de in de 5 tl geçer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hazır kart kaç para
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.