Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet12999

merhaba bende bir ingoo mp4 player aldım fakat cd sindeki avi convert programı calışmıyo yada cd si bozuk yada ben yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dostum ilk başta bende aynı problemi yaşadım fakat cd si falan bozuk degil olmamasının sebebi donusturecegimiz avi masa ustunde olmalı ve bu aviyi yine masaustune farklı isimle cıkartmalıyız bunları yaptıktan sonra convet sekmesine tıkladıgımızda progres yazan yer saymaya baslamalıdır 100 e kadar saydıgında işlem tamam demektir.Saymaya baslamadıysa bir seyleri eksik veya yanlış demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 8 Eylül 2008; 14:47:57 >
  • Ürün ile ilgili geniş bilgi içinwww.ingoo.com.tr/forum
  • BU ÜRÜN NEREDE EN UCUZ 2 GB OLANI
  • arkadaslar aleti sarja taktım sonra çıkardıgımda ayarları sıfırlanmıştı ve menuler çince oldu nasıl degistiricem birisi bana turkçesinden sıralamayı soylerse çok iyi olur.dili degistirmem gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepduru85

arkadaslar aleti sarja taktım sonra çıkardıgımda ayarları sıfırlanmıştı ve menuler çince oldu nasıl degistiricem birisi bana turkçesinden sıralamayı soylerse çok iyi olur.dili degistirmem gerek.

Tam olarak bilmiyorum amahttp://www.ingoo.com.tr/forum/viewforum.php?f=11 altında yazarsan cevap gelecekttir....
  • ya kardes sende ingoo 240 aleti varsa bana türkçesinden izliyecegim yolları soyleyebilirsin orayada yazdım ama cevap gelmedi henuz
  • tamam hallettim sorunu
  • Güsel inceleme saolasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Güsel inceleme saolasın..

sende saol
  • Sunny Aalmayya karar verdim sizce ingoo mu alayım
  • ya bu ingoo 240 ta rastgele çalma modu varmı ben bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepduru85

ya bu ingoo 240 ta rastgele çalma modu varmı ben bulamadım

bildigim kadarıyla yok.
  • baştan soyleyiyim bu mesajı yazmamda hiç bir çıkar yok. sadece kendi objektif yorumlarımı söylemek istiyorum.

ingoo denemedim, ancak marka yaratmak cesaret işi, umarım başarılıdır satışlarınız.

h.b. deki yorumlar gerçekten dikkatimi çekmişti. hatta meizu almadan önce meizu m8 e benzer mp3 playerini almayı düşünmüştüm ingoo nun. ancak bana o kadar özellik lazım değildi.

özetle genelde h.b. nin kullanıcı yorumları çoğu kişi aksini iddia etse bile bana güven vermiştir. bence özellikli ürünler arasında tercih edilebilir. özellikle orite alacağıma gidip ingoo almayı tercih ederim. saygılar.
  • @turkuaz dostum bişey sorcam kesin sorulmustur sanada her msji okuma firsatim olmadigindan soruyorum.
    bu ingoo'nun sadece 2 Gb lik versiyonumu var sizde ? yoksa 4 Gb veya 8 GBlik modelleri mevcut mu?

bende 4 gb'lik meizu olmasina ragmen hafizasi yetmiyor. 8 Gb + SD destegi olsa off tadindan yenmez
  • Sen nasıl bir şey istiyorsunki:)) video izlemekse amacın muhteşem bir alet var. googledan ara bak.

AİNOL V3000HD

AİNOL V6000HDA VE HDB MODELLERİ ELİME GEÇİNCE TANITACAĞIM BURADA.
  • İNGOO İN-240 MODELİNDE KAMPANYA !!!!!!!

KARGO DAHİL 75 TL ÜRÜNÜ İNCELEYİN OKUYUN.
  • hocam selam, pil konusuna açıklık getirebilir misin? bitince piyasada bulunabilien bir pil mi? (nokia telefonları pili gibi)
  • Selam Arkadaşlar.. Elimde Güneş Enerjisi ile Cep Telefonu ve Mp3 player Şarj Cihazları var.. Her Telefona Uygun uçları Mevcut.. Şehir Şebekesine Bağımlı kalmadan güneşin Ve ışığın olduğu heyerde Cep Telefonunuzu ve Mp3 playerlerinizi Şarj edebilirsiniz.. Aynı zamanda MP3 playerlerinizide Şarj Edebilmektedir. Buyrun Buradan inceleyebilirsiniz..http://dukkanlar.gittigidiyor.com/may_shop/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.