Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten önce 720p sonrada 1080p çıkarıyorlar.Sabırlı olmak lazım
  •  Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino

christoph waltz bu sene 1 numaralı oscar adayım
  • Inglourious Basterds 2009 1080p BluRay DTS x264-WiKi

NAME.................: Inglourious Basterds   <2009> 
    GENRE................: Drama | War
    RATiNG...............: 8.6/10 85,627 votes
    iMDB.................:http://www.imdb.com/title/tt0361748/

ENCODE BY............: jaychu128
    RELEASE DATE.........: 2009.11.17
    RELEASE SiZE........: 13.12 GB
    SOURCE...............: 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1

RUNTiME..............: 2:32:59
    ViDEO CODEC..........: x264_L4.1 @ 10765 Kbps
    RESOLUTiON...........: 1920 x 800
    FRAMERATE............: 23.976 fps
    AUDiO CODEC..........: English DTS 5.1 @ 1.5 Mbps
    SUBTiTLES............: ENG_SDH .srt

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 19 Kasım 2009; 18:35:18 >

• hele şükür 1080 olanı çıktı tam arşivlik
  • Inglourious.Basterds.720p.BluRay.x264-METiS

ViDEO ......: 1280*536 @ 4506 kbps 
    AUDiO ......: 1509 kbps DTS
    RUNTiME ....: 153 mins
    SUBTiTLES ..: English
    RATiNG .....: 8.6/10 (84,898 votes)
    http://www.imdb.com/title/tt0361748/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 19 Kasım 2009; 18:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

christoph waltz bu sene 1 numaralı oscar adayım

gerçekten mükemmel bir oyunculuk çıkartmış

• metis in ripi çok iyi. düşük bitrate olmasına rağmen baya iyi. beğendim.
  • METiS'in avukatı falan değilim ama hakkını yemeyin adamların, 4500 ortalama bir değer, dosya boyutunu 8 gb yapıp max bitrate yapabilirlerdi gerçi ama, yine de güzel bir rip.

@ekoroglu Bluray-re hakkında konuşuyoruz 10000 bitrate nedir ya Verdiğin ripteki 7900 bitrate oranı audio bitrate+video bitrate
  • Bradd Pitt'i görünce daldım direk , hayal kırıklığı yaşamam inşallah..
  • filmin abartılacak bir yanı yok izlemeyen hiçbirşey kaybetmez, çoğu sahne gereksiz yere uzatılmış ve sonu apaçık belli olduğundan biraz sıkıyor ama christoph waltz gerçekten harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistercado

METiS'in avukatı falan değilim ama hakkını yemeyin adamların, 4500 ortalama bir değer, dosya boyutunu 8 gb yapıp max bitrate yapabilirlerdi gerçi ama, yine de güzel bir rip.

@ekoroglu Bluray-re hakkında konuşuyoruz 10000 bitrate nedir ya Verdiğin ripteki 7900 bitrate oranı audio bitrate+video bitrate

Nerden biliyosun video ve audio bitrate toplamını yazdıklarını? Sanırım beraber riplediniz.Al bir örnek daha
    720p de max. bitrate 6000 olur demiştin.10.000 bitratelik 720p transformers 2 imax edition linki bulamadım.Bulsam onuda koyacaktım.

Release Name.........: Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.720p.BluRay.DTS.x264-EPiK
    Release Date.........: 28/10/2009
    Run Time.............: 2:30:24
    Size.................: 10 GB
    Video Codec..........: x264
    Framerate............: 23.976
    Video Bitrate........: 8000 Kbps
    Resolution...........: 1280x720
    Audio 1..............: Eng DTS 1.5 Mbps
    Audio 2..............: Commentary AAC-HE 2.0 @ 64 Kbps
    Subtitle.............: Eng(srt)
    Chapter..............: Yes
    Source...............: Transformers Revenge of the Fallen 2009 IMAX Edition Blu-Ray 1080p H.264 DTS-HD MA-CtrlHD
    Encoder..............: SK

• Dvdrip i indirdim bu gece izlerim muhtemelen.
  • Film güzeldi..
    Oyunculuklar çok iyiydi , mutlaka izleyin ben bayıldım valla..
  • Çok güzel film. Farklı bir bakış açısı ve kurgusu yine Tarantino'dan
  • Film atmosfer oyunculuk konusunda çok iyi fakat senaryoda böyle olmamalıydı dediğim noktalar oldu.Mesela filmin sonlarına doğru Albay (yahudi avcısı) , apachi Aldo'yu (Brad Pitt) yakaladıktan sonra birden tüm herşeyini geriye bırakarak Amerika ile anlaşmaya girmeye çalışıyor.Albay'ın gizlice anlaşmaya çalışması çok absürt geldi.O kadar zeki birinin böyle kolayca oyuna gelmesi vede okadar üstün hizmeti ve ünlü kişiliğini bırakması saçma olmuş.
    Soysuzlar Çetesinin pek bi hüneri yok ve tamamen filmin konusu bu grubun üzerine kurulmamış gibi.Finalde yahudi kız Shanon (sinema sahibi) yapıyor tüm intikamı.Soysuzlar hiçbirşey yapmıyor.2 adamı balkondan ateş ediyor Nazi subaylara fakat ateş etmeselerde olurdu.
    Grubun 3 demirbaşı filmin ortasında ölüyor.Daha kendilerini göstermeden filmde.. ( Öldükleri sahne , bardaki muhabbet Binbaşının devreye girmesi Akıl oyunları ile güleryüzlü bir şekilde onlarla konuşurken hata aramaya çalışması ; çok iyidi)
    Film Oceans serisi tadında yapılmaya çalışılmış fakat olmamış.Aralarındaki diyaloglar bazen komik bazende gergin bir haldeydi.Film daha ciddi bir havada geçse daha iyi bulabilirdim.Örneğin Operasyon Valkyrie demek istedigim örneğe yakışan bir ciddiyette geçiyordu.
    Filmde başrol oyuncusu yok gibiydi.Brad Pitt filmin başrol oyuncusu değilde herhangi bir oyuncusu gibiydi.Konu onun üzerine yapılmamıştı .Toplamda kaç dk oynamıştır acaba 2 sa 20 dk lık filmin 20 dk sında falan görünmüştür toplamda herhalde..
    Film yinede insanı koltuga yapıştırıyor.Eğlenceli bir film.Tiyatro gibi adeta.Tarantino kalitesi burada belli oluyor.

• Brad Pitt in ses tonunu çok beğendim ben. Öteki filmlere göre bir garipti.
  •  Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino

bar sahnesi ve;

ilk baştaki sorgulama sahnesi sinema klasikleri arasına girecek düzeydeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

bar sahnesi ve;

ilk baştaki sorgulama sahnesi sinema klasikleri arasına girecek düzeydeydi.

Filmi izledim..Güzeldi..Yalnız filmin 20. dakikalarında bir alman grubu pusuya düşürmüşlerdi..Orada komutanlarına haritadan yer göstermesini istiyordu..O komutanla ,christoph waltz birbirine çok benziyor..Hatta ben christoph waltzı yakaladıklarını düşünmüştüm..
    Bide basterds sözüne takıldım..Lan bu bastard değil miydi diyorum..Güya sadece bi harfini değişip basterds ismini vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 20 Kasım 2009; 22:29:15 >

• Ben en çok bar sahnelerine bittim.
    Şu Yahudi avcısını da T-Bag'e benzettim , zaten sadece fiziksel olarak benzeşmiyorlar..
  • Az önce filmi izledim. 8/10 veriyorum. Beklediğim kadar sürükleyici olmasa da güzel bir filmdi. Apaçilerin Nazileri öldürmeleri ayrı bir olay zaten.

Christoph waltz ayrı bir kişi zaten. Çok zekice bir rol üstlenmiş ve harika bir şekilde yerine getirmiş. Oyunculuğu harikaydı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.