Şimdi Ara

Ingiltereye gidiyorum , orada yasayan arkadaslar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carsamba , 12:10 ingiltereye ucucam . Ingilterede Gatwick hava alanina inicek ucak . Oraya bir tanidik vasitasti ile calismaya gidicem , arti ingilizce icinde 2 aylik bir pratik olmasi icinde gidiyorum .

Simdi orada euro para birimi ne kadar degerli ( yanimda euro olucak . 500 euro kac gun idare eder ? kalicak yer var , hotel falan gerekmiycek ) .
    Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir . Su an zaten yurt disindayim , ilk yurt disi gezimde olmuycak . Kirmizi pasaportla cikacagim icin vize islemi gerekmiyor . Ab vatandasiligim var.
    Orada yasayan forumdaslarimdan dikkat etmem hususlar ve onerileri konusunda fikir ve goruslerini bekliyorum . Ingilizcem orta seviyede ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 11 Temmuz 2009; 17:00:37 >

• ingiltereden kimse yokmu ?
  • ben 3sene önce 3haftalık yaz okuluna gitmiştim
    yalnız orda euro değil pound geçiyo para birimleri ab den farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekr -- 11 Temmuz 2009; 17:51:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekr

ben 3sene önce 3haftalık yaz okuluna gitmiştim
    yalnız orda euro değil pound geçiyo para birimleri ab den farklı

Babam 500 pound daha gondericek , sanirim ilk maasimi alana kadar idare edicektir .
  • tanıdığında kalıcaksın anlattığına göre yeter diye düşünüyorum. sonuçta evden işe - işten eve olacak ilk ay dişini sıkarsan bence yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.