Selamlar şuan ingilteredeyim. Burada 4s 16GB 500 Sterlin...Kredi kartından alacağım için garantinin ne geçireceğinide hesap ederek neredeyse maliyetine vericem. Yakın arkadaşlarım ilgilenirsede bana yazsın hemen çünkü vaktim sınırlı. Sıfır nasıl alıyorsam faturası ile birlikte teslim edeceğim. Renk konusunuda belirtirlerse sevinirim. Sanırım en fazla 2-3 adet getirebilme imkanım var. Pazar günü istanbulda olacağım .
Not: Bazı arkadaşlar alacağım diyerekten sonra almıyor. O nedenle forumun referanslı ve eski arkadaşlarıma öncelik vereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
hocam size tavsiye kredi kart numaraniza ödeme yapilsin yaklasık bir miktar (1400 vs.) extre de ne cikarsa cihaz tesliminde kalan ödenir...
saygılar
Arkadaşlar şuan eğitim için burdayım o nedenle gezip araştırmaya vaktim yok. İngilterede insanlar ya amozandan yada telefon firmalarını kullanarak alışveriş yapıyorlar. O nedenle başka model telefon arzu edebilirsiniz ama benim ne araştırmaya nede size geri bildirim yapmaya vaktim var. O nedenle apple yakın ve telefonları ellerinde olduğundan yardımcı olmak istedim.