Şimdi Ara

ingiltereden ucuza ne getirtilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisi olan varmı ingiltereden buraya uygun fiyata ne getirtilir
    hani eğitime filan giden vardır bilir
    fikir verirmisiniz
    tşk

• sergen baba orda su bile burdaki kola parası ucuz bişey gelmez ordan ...
  • way bea daha önce hiç düşünmemiştim,gerçekten de ingiltereden getirilecek doğru dürüst bişey bulamadım beee:S
    hadi abd desen laptop derdim,isviçre desen saat derdim,almanya desen araba faland erdim ama ingiltere için bişey bulmak gerçekten zor:D

ha bi de isviçreden 3-4 açılı hatta yetmezse fazladan bi kaç açılı diş fırççası getirtebilrisin(zürich üniversitesi onaylı)
  • burberry's palto getirtebilirsin burda yaklaşık 1300 paund orada 900 paund civari
  • ingiltere de fiyatlar buranın yaklaşık 3 katı

o yüzden getirtsen getirtsen orjinal snickers getirtirsin 5 tane getirt doyum olmuyo tadına
  • Duty Free'den bol bol çikolata.. Özellikle de Guylian 3-5 paket.
  • Kalleş bir milletin yeni nesli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'dan ne getirtilir ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim arkadaş ipod getirmişti burdan ucuzdu herhalde.
  • Çikolata getir. Oldukça karlı.
  • İngiltereden en ucuza Avrupa Birliği getirilir. Bizi destekleyen, verdiği sözü yerine getirmek için saatleri bile durduran, bizi destekleyeceği sözü verip avusturyalıları destekleyen sahtekar almanlara nispet yapan, rumlar ve avusturyalılar da dahil olmak üzere sağa sola şantaj yapması için Amerikayı ve yahudileri (Hitler, avusturyalıdır ) kullanan, fransızların ağzını açmamasını sağlayan, ingiltereden başka hiç bir şey getirilmez.

Tüm dünyanın gerçek sahibi, üzerinde güneş batmayan imparatorluk birleşik krallıktır. Oradan hiç bir şey ucuza gitmez. Ama ingilterenin parası herşeyi alma gücüne sahiptir. AB'nin eurosu bile orda çalışmaz.

Sigara getirilmez çünkü orada bir paket sigara aşağı yukarı 15 Milyon TL.-

Orada 1 Pound Shop'lar var. " Ne alırsan 1 Pound " Mağazaları. oralarda belki işe yarar bişiyler bulabilirsin. Orada satılan herşey Türkiyeden daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 10 Ekim 2005, 9:56:37 >

• Kaykay getir kaykayBende netten alıcam yurtdışında var akraba söledim ama getirmediler bi türlü 5 sene geçti
  • yahu adam gitti getirtecek uygun bişi bulamadık keşke başka bir yere gönderseydik beah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.