Şimdi Ara

İngilterede dil eğitimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya yeni forum kullanicisi oldugum her halinden belli ediyor. Ben rat.planet yazicaktim ama yanlislikla sizinkine cevap vermisim.afedersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i.ozgurr kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hepimiz geçtik bu yollardan

• Arkadaşlar aslında benim açtım olduğum neredeyse tüm konular şu ana konunun altında link olarak var.Oradan açtığım diğer konuları görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_109504695/tm.htm

Yurt dışı eğitim konusunda daha önce birkaç şey söylemiştim ama eski konularda unutulup gitti.
    Bu konuyu ben link olarak eklerim.

Tek bir konu açmamın sebebi ;bilgiler toplu halde olsun isteyen orayı okuyarak daha ayrıntılı bilgileri o sayfada verdiğim ek linkler aracılığıyla öğrensin diye açtım.
    Sorularınız olduğunda o konuya sorarsanız diğer arkadaşlarımız da okuyabilir.Çünkü o konuyu takip eden 126 tane üye var.Bunlar sadece favori olanlar.Ama sürekli o konu üye olmayanlar tarafından da okunuyor.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam aman bu 126 takipcisi olan yazilari dil okullari gormesin.Walla saldirirlar foruma.:D saolun varolun elinizi dilinize yureginize saglik hocam.Iyiki sizin gibi insanlar var.Kendi adima cok tesekkur ederim.

Birde hocam "unutuldu gitti" dediginiz konular;benim anladigim kadariyla eger 126 takipcisi olan konu gibi kapsamli,ingilizce gelistirmek isteyen kisilerin bana gore hepsini ilgilendiren konular ise benim nacizane fikrim bu unutulup gitme;erisilememe durumuna bir kolaylik getirilmesi.Nasil olacak?
    Hocam aklima gelen;konu 1,2 kisiyi ilgilendiren ozel degil genel kitleye hitap ettigi icin mesela yabanci dil bolumune girisde ingilizce;almanca vs diye alt konular cikiyor.Ayni onun gibi Ingilizce gelistirmek isteyenler vs adi altinda farkli bir alt konu acilabilir.Bu bnce cok onemli hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ozgurr -- 7 Ocak 2016; 18:37:16 >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Aynen ya sanki icimde bir kivilcim var.Her soruya elimden geldigi ölçüde yardim etmeye calisiyorum.Anlayisiniz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: i.ozgurr

Hocam aman bu 126 takipcisi olan yazilari dil okullari gormesin.Walla saldirirlar foruma.:D saolun varolun elinizi dilinize yureginize saglik hocam.Iyiki sizin gibi insanlar var.Kendi adima cok tesekkur ederim.

Birde hocam "unutuldu gitti" dediginiz konular;benim anladigim kadariyla eger 126 takipcisi olan konu gibi kapsamli,ingilizce gelistirmek isteyen kisilerin bana gore hepsini ilgilendiren konular ise benim nacizane fikrim bu unutulup gitme;erisilememe durumuna bir kolaylik getirilmesi.Nasil olacak?
    Hocam aklima gelen;konu 1,2 kisiyi ilgilendiren ozel degil genel kitleye hitap ettigi icin mesela yabanci dil bolumune girisde ingilizce;almanca vs diye alt konular cikiyor.Ayni onun gibi Ingilizce gelistirmek isteyenler vs adi altinda farkli bir alt konu acilabilir.Bu bnce cok onemli hocam

Genel kitleye hitap eden tüm konuları tek bir konu içinde linklerini verdim.Yani isteyen tüm konuları okuyabilir.Alt konu açmaya ise hiç gerek kalmadı.Çünkü o kadar çok soru-cevap yazıldı ki sadece bunları okuyan her şeyi anlıyor.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam walla cok sevindim. Cunku ben o konudaki birkac mesaji okudum nekadar onemli oldugunu ogrendim.Gercekten o konuyu okuyan biryere gelir.

Hiç affetmezler konuyu dağıtırlar hemen
    Bayılırlar reklam yapmaya hele de forumda

• Tam anlayamadim ya ne hakkinda forumu dagitirlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ozgurr -- 9 Ocak 2016; 2:24:01 >
    trollemeyi falan kastetdim.sürekli eleştiriler
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.