Şimdi Ara

ingiltere'den xbox 360 250gb kinect bundle aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ingiltere'den xbox 360 250gb kinect bundle aldım.amazon.co.uk nin kampanyası vardı yanında fifa 11 ve kinect sports da 20 sterline geldi.haftasonu arkadaşım türkiye'ye gelirken getirecek fakat xbox kutusunda gelirken gümrükte takılma gibi bir problem olur mu?daha önce böyle bir tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim,şimdiden teşekkürler

• amazon.de den kutularıyla 2 xbox arcade gettirdim tanıdıklara bi sorun olmadı
  • Biri tarafından geliyorsa geçiyor.Bavula koysun getirsin.Ben wii getirtirken sorun olmadı.
  • kutusuyla bavula sığacağını sanmıyorum.kutusuz da bir sorun olmasından çekinirim.sonuçta kutu içinde sabitlenmiş durumda.kutusundan çıkarınca uçakta hareketten dolayı bir sorun olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklid

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ingiltere'den xbox 360 250gb kinect bundle aldım.amazon.co.uk nin kampanyası vardı yanında fifa 11 ve kinect sports da 20 sterline geldi.haftasonu arkadaşım türkiye'ye gelirken getirecek fakat xbox kutusunda gelirken gümrükte takılma gibi bir problem olur mu?daha önce böyle bir tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim,şimdiden teşekkürler

ben 6-7 yıl önce tatilden dönüşte almanya'dan microdalga fırın getirmiştim dev gibi kolisi vardı =) birşey olmaz rahat ol
  • 3 sene önce ablam Amerika'dan 20 gblık pro modelini getirmişti. Hiç bir sorun olmamıştı. Merak etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Ocak 2011; 23:48:02 >
  • çok rahatlattınız teşekkür ederim.hiç kutusundan çıkarttırmadan getirtiyorum o zaman
  • ucakla geliyorsa sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ingiltere'den xbox 360 250gb kinect bundle aldım.amazon.co.uk nin kampanyası vardı yanında fifa 11 ve kinect sports da 20 sterline geldi.haftasonu arkadaşım türkiye'ye gelirken getirecek fakat xbox kutusunda gelirken gümrükte takılma gibi bir problem olur mu?daha önce böyle bir tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim,şimdiden teşekkürler

ben 6-7 yıl önce tatilden dönüşte almanya'dan microdalga fırın getirmiştim dev gibi kolisi vardı =) birşey olmaz rahat ol

Hahahaha iste buna cidden sesli guldum :)

oralardan mikrodalga firin almak da iyiymis :)

• Ben eski Xbox'ımı elimde kutusu-poşetiyle birlikte getirmiştim.Uçağın bağajına bile vermedim,o derece.

Hiçbir problem olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 4 Ocak 2011; 13:04:59 >
  • ingiltere de biraz seçici olabilirler
    annem valize xbox slim koymuştu kutusuz amerikadan getirirken valizler dahil herşeyi aradiklari için xbox ile karşilaşinca vergisini talep etmişler . kutusuyla uçaga binmeye kalkma valize koy garanti olsun. napcan kutusunu ? ben cok yurtdisina gittim geldim valiz dişinda el cantasinda falan yiyecek - icecek - elektronik eşya taşimak riskli . kabul etmeyebilirler gorevlinin insafina kalmiş .

en garantisi arkadaşin konsolu giysilerin en ortasina koysun hiç bi sorun olmaz ;) parani riske atma bence bir kutu için..

hem arkadaşina da yazik o kadar kutuyu taşimasi var . almiş oralardan getiriyo yazık yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullalihan -- 4 Ocak 2011; 15:25:36 >
  • kutusundan çıkar koy valize çevirip sorarlarsada yurt dışına çıkarken yanımda götürdüm, orda oynadık yeni değilki der arkadaşın :)
  • arkadaşlar xbox yarın geliyor umarım sorun çıkmaz ve sizlere bir sorum daha var.daha önce de belirttiğim gibi xbox'ı ingiltere'den aldım.benim buradaki priz için alacağım çeviriciler tek tip midir yani çeşitleri var mıdır?bir de bugün forumda gördüm bir arkadaşımız sigorta problemi yaşamış benim voltaj sorunu yaşama ihtimalim var mıdır?şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

arkadaşlar xbox yarın geliyor umarım sorun çıkmaz ve sizlere bir sorum daha var.daha önce de belirttiğim gibi xbox'ı ingiltere'den aldım.benim buradaki priz için alacağım çeviriciler tek tip midir yani çeşitleri var mıdır?bir de bugün forumda gördüm bir arkadaşımız sigorta problemi yaşamış benim voltaj sorunu yaşama ihtimalim var mıdır?şimdiden teşekkür ederim

İngiltere'den aldığın Xboxta voltaj sorunu olmaz. Onlar da 220V ile çalışıyor ve 2-3 tllik 3 girişli çeviriciden aldın mı direk çalıştırabilirsin...

ingiltere'den xbox 360 250gb kinect bundle aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Ocak 2011; 22:57:14 >

• teşekkür ederim.bu arada gümrükten sorunsuz geçti,yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler
  • Bizimde arkadaş getirdi valize koymadı bile elindeydi paket
  • kaça aldın bundle
  • xbox kinect fifa 11 kinect sports hdmi kablo 780 e geldi
  • ıyı fıyata gelmış hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.