Şimdi Ara

ingiltere`den sim free iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingiltere`den sim-free iphone 4 almak isteyen arkadaslar varsa pm atabilirler. cihazlar apple`dan alinacaktir. su an hali hazirda dort adet siparis var. ilkini 5 agustosta gonderiyorum. bilgi ve fiyat ogrenmek icin yine pm atabilirsiniz.

iletisim
    email:m.aydin005@gmail.com
    tel:004407871323352
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forum kuralları gereği fiyat belirtmek zorundasınız............
  • 1 pm ve 1 adet maıl
  • pm
  • fıyat olarak 2000tl nin ustunu istiyor.. sizce nasıl bir fiyat bu?
  • 1180 lira apple store fiyatı
  • bende oyle dedım ama bazı arkadaslar ınanın karın dozunu kacırıyor.. bu kadar dehset karlara satmak ..

bişiy diyemiyorum.. alıcı var ki satıcı o rakamları istiyor.. öte yandan sımkılıtlıyıde 1400tl ye bile satmıyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    global tamamen ücretsiz e-sim
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alan millet warda ondan hacim. almıcaksın bekliceksin ama yok arada bu 1600 2000 leri verenler çıktıkca bu fiyatlar hep yüksek olucak.
  • Bu kadar fahis fiyatada satilmaz resmen insanlari enayi yerine koyounuz 2 bin tl nedir yaa? iyiki bi yurt disindan getre sansiniz var onuda bole kullanin.. bizim insanmzda akilki deilki onlarn hznden fiyatlarda bole yksek oluyor
  • arkadaşlar pazar günü (01.08.2010) bende 2 haftalağına ingiltereye gidiyorum... Sizinle aynı fikirde olan bir arkadaşınız olarak..

Iphone4 16GB ----> 1500 TL
    Iphone4 32GB ----> 1800 TL

olarak temin edebilirim isteyenlere... Ben bu işin ticaretini yapan biri değilim ancak neden bu fiyat derseniz bende kendime almak istiyorum ancak param yetişmiyor... Eğer isteyen olursa üzerinden kalan 300 TL ile bende eksiğimi tamalayıp kendimede 16GB modeli alacağım.. İlgilenen olursa aşağıdaki cep numaralarımdan benimle irtibata geçebilrisiniz..

İrtibat :

Gürhan KOÇER

0555 482 9797
    0530 767 3314
  • hepiniz haklisiniz arkadaslar ama ingiltere de 800 pound a satilan bir mali ben Turkiye`de 600 pounda satarsam o zaman benim karim ne olacak?
    hayirli alisverisler herkese...

• ben bı tane ayrıttım mehmet kardesımede tesekkurler ayın 6 sında elımde olucak cıhaz herkezede saygılar alıp almamak herkezın kendı bılecegı ıs o yuzden fıyata laf atmayın
  • Ünal kardes, piyasada iphone 4 sim-free yok. Ben bir ay onceden sipariş vermisim. İsimi gücümü bırakıp apple Store da sıraya girmişim. Bazı arkadaslar babasının hayrına telefon istiyorlar galiba. Sen ayın 6sinda telefonunu alır kullanmaya başlarsın kardes. Bumper olayını da senin için halledeceğim. Diğer arkadaslara da fiyatlar 1500tl ye düşünce göndeririz ama iki-uç ay beklemeleri gerekir zannimca.

• tabi tabi getirir 6 sında kullanır

1500 e forumda getiren çok kişi war 3 aymış ne 3 ayı eylül sonu tr de genpa garantili 1600 e satılacak bu alet. bu iş zannet me ile olmuyor arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 31 Temmuz 2010; 19:55:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.