Şimdi Ara

İNGİLİZLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet senin ana dilinde sarki soyleyip birinci oluyor sen ise sondan ikinci

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• -düzenlenen içerik-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 27 Mayıs 2012; 1:40:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ülkemin dilinde de bütün şarkılar okunsa, üniversitelerde bi çok ülkede benim dilim zorunlu 2.dil olarak gösterilse dünyada kullanılan ortak dil olarak TÜRKÇE tanımlansa bi düşün bakıyım o dandik yarışmada sonuncu olsak ne olmasak ney o hegemonya diğer ülkelere anca böyle dandik yarışmalar teselli eder..

Orijinalden alıntı: Eksi-1

formalite icabı katılıyor onlar güneşi batmayan ülke neyi elde etmemişki bunlar ?

+1

Samsung NP350E5C-S02TR
    corei5 2.5-4Gb ram-ati 7670-500Gb hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

benim ülkemin dilinde de bütün şarkılar okunsa, üniversitelerde bi çok ülkede benim dilim zorunlu 2.dil olarak gösterilse dünyada kullanılan ortak dil olarak TÜRKÇE tanımlansa bi düşün bakıyım o dandik yarışmada sonuncu olsak ne olmasak ney o hegemonya diğer ülkelere anca böyle dandik yarışmalar teselli eder..

yani adamlar herşeyini elde etmiş şimdi 1.olsa nolur olmasa nolur
  • adamlar istese çok rahat 1.olur. 1olacak sanatçı yok mu onlarda? var. bu yarışmayı gelişmiş ülkeler pek umursamaz.kimseye kanıtlayacak birşeyleyi yoktur çünkü.ancak geri kalmış ülkeler çok önemse bu yarışmayı..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.