Şimdi Ara

İngilizler hintlileri sevmez mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz ingiltereye gidicektim filan yazıyordum bende ingiliz arkadas bulayım dedöm sitedelerde.

bir kız bir erkek buldum laflıyoruzda sürekli hintlileri aşağıladıklarını farkettim taciz olaylarından ve ten renklerinden dolayı.

yok köri kokuyolarmış bilmemne masum temiz kendi hali,nde tiplwer gibi hintliler dünyadada imajı türkiyeden daha iyi bence.
    niye böyle bunlar egoistlerinemi denk geldim.

• bunların egoistlerine denk gelmişsin
  • birader sen niye sürekli bu tip konular açıp duruyosun rahatsız mısın? geçen Türkleri sevmezler mi ben hintli diye takılıyım diyodun, şimdi hintilileri sevmezler mi diye açmışsın

SEVMİYORLAR ULAN HİÇBİ MİLLETİ BİR TEK İNGİLİZLERİ SEVİYORLAR
  • asıl söylenmesi gereken hintliler ingilizleri sever mi mağlum sömürge Hintlere katliam büyük suçlar işlemiş

ama şöyle söyleyim Arapların genelini ve Asyanın Bangladeş Hint Pakistan sevmezler diye biliyorum.
  • Al işte yayılmış buraya da gitmez şimdi hindu aşığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizlerin %90 ı egoist en sevmedigim millet malesef
  • Ingilizler kıl kilcik kendini beğenmiş burnu havada kaypak kendini beğenmiş milletin teki zaten ben ikisinide sevmem hintlileri sadece çok pis görünüyorlar o yüzden yoksa bi alıp veremediğim yok önyargı sadece ama ingilizler illet uzak durmak gerek bırakın hobbitler gibi kendini dünyalarında takilsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.