Şimdi Ara

ingilizcesi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu bilgiyi doğru bir şekilde çevirirseniz sevinirim.

This is a recurring membership. Today's charge is $1.00 (USD) for 2 days, then $39.95 (USD) every 30 days beginning 7/1/2016 until cancelled.

• Çevirirken öldüm. Gömmeye çalıştılar toprak kabul etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    Zor mu kardeş.
  • dellecnac litnu 6102/1/7 gninnigeb syad 03 yreve )DSU( 59.93$ neht ,syad 2 rof )DSU( 00.1$ si egrahc s'\yadoT .pihsrebmem gnirrucer a si sihT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickjonas kullanıcısına yanıt
    Harbi diyorum bunu birisi yapar mı lan acaba dedim. Sonra yok lan bunlar üşengeç yapmazlar diye düşündüm. Helal olsun

Birde lisan olarak çevirseydin eyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickjonas

dellecnac litnu 6102/1/7 gninnigeb syad 03 yreve )DSU( 59.93$ neht ,syad 2 rof )DSU( 00.1$ si egrahc s'\yadoT .pihsrebmem gnirrucer a si sihT

• Bu yenilenen bir üyeliktir. İki gün için bugünün ücreti $1.00 (USD), sonra iptal edilene kadar her 30 günde bir $39.95 (USD) Başlangıç 7/1/2016.

Kabaca böyle.
  • Bu tekrarlayan bir üyeliktir. Bugünün fiyatı 2 gün boyunca 1 dolar, sonra iptal edilene kadar 7 Ocak 2016'dan başlayarak her ay başı 39.95 dolardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

beyler şu bilgiyi doğru bir şekilde çevirirseniz sevinirim.

This is a recurring membership. Today's charge is $1.00 (USD) for 2 days, then $39.95 (USD) every 30 days beginning 7/1/2016 until cancelled.

bu üyelik yenilemesidir. bugün 2 gün için günlük ödemeniz 1 dolar. sonra aylık 39.95 dolar. iptal edeceğiniz zamana kadar , başlangıç 1 temmuz.
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • bu üyelik tekrarlanan üyeliktir. bugünün ücreti 2 gün için 1 dolardır, sonraki her 30 gün fiyatı 40 dolar olur xxx de başlar ve iptal edilene kadar kullanılabilir.

fazla dikkat etmedim anlaşılır ama

edit: birden fazla sekme açıp, o sekmeleri okurken en son sekmenin böyle bir sekme olması ve yazdıktan sonra çoğu kişinin çoktan yazmış olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 29 Haziran 2016; 21:30:32 >
  • beyler teşekkür ederim.

Birde rica etsem üyeliğimi iptal eder misiniz gibisinden küçük bir metin yazar mısınız. 2 gün sonra 40 doları geçirmesinler.

'' üyeliğimi iptal ederseniz sevinirim, iyi çalışmalar '' gibi bir şey yazar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 29 Haziran 2016; 21:33:18 >
  • Hi, i want cancel my recurring membership. If you can make it, i would be glad. Thanks a lot!

Yaz yeter hocam support'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 29 Haziran 2016; 21:40:31 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hallettim kardeşim sağ olasın. Elinize sağlık beyler bu sefer trollenmedik. zorrent sitesiydi kendileri. zorno sitesi dimi lan gibi trollemeler bekliyordum ama olmadı
  • Rica ederim. Harbi konuda trolleme yok şanslı günündeymişsin
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    ilk 2 gün 1 dolar sonrasında her ay 30 dolar falan

Çok şükür trollenmeden hallettik Konu dışı beni sever ondan sanırım minnettarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.