Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olanlar lütfen bakabilirmi ?? .s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

600 win var da ne yani 5000 win olsa ne olacak ki arkadaşlarına hava mı atacaksın ezikler benim winim daha çok diye

ne alakası var bu kadar ilerlemişim. Demekki baya birşey öğrenmişim. Oyuna yeni başlayanlarla kıyaslamak babında söyledim !

Tek öğrendiğin şey ırkçılık.

Senin anladığın dostum.

Tabii. Adamlara from deyip ülkelerine, kendilerine küfretmek. Ss demediği için annelerine sövmek. Feedlemek. Kesinlikle ben yanlış anlıyorum.

Birincisi ben from diye sormam nereli oldukları beni ilgilendirmez, oyunda nasıl olduğu beni ilgilendirir. ss vermezse ss pls derim 1 - 2 defa. Aynı hatayı yapıyorsa ufak küfürler ederim. Ve adam 0/ 10 oynuyosa fuck you derim.

• Onu ben de yapıyorum gerçi. Az önceki oyunda 12/1/11 oynadım, ortaya gelen Swain'de mavi vardı, jungle yapan Shen benim rahat rahat kestiğim Swain'e çalıdan koşup bir tane blade atarak kill'i aldı ve ben maviyi aldığı için "F*CK YOUR *SS WHAT THE F*****CK?!" yazdım hatta. :D

Hiç oyun leavelemişliğin veya kasten karşı takıma (feedlemek vs) yardım etmişliğin var mı?

*Not: Account betadan beri açık, daha 1 gün bile ban yemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDumTsh -- 10 Aralık 2011; 19:20:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

600 win var da ne yani 5000 win olsa ne olacak ki arkadaşlarına hava mı atacaksın ezikler benim winim daha çok diye

ne alakası var bu kadar ilerlemişim. Demekki baya birşey öğrenmişim. Oyuna yeni başlayanlarla kıyaslamak babında söyledim !

Senin anladığın dostum.

Tabii. Adamlara from deyip ülkelerine, kendilerine küfretmek. Ss demediği için annelerine sövmek. Feedlemek. Kesinlikle ben yanlış anlıyorum.

Birincisi ben from diye sormam nereli oldukları beni ilgilendirmez, oyunda nasıl olduğu beni ilgilendirir. ss vermezse ss pls derim 1 - 2 defa. Aynı hatayı yapıyorsa ufak küfürler ederim. Ve adam 0/ 10 oynuyosa fuck you derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Adamın dediğini anlamamışın, neyse

çaktırma açık yerlerinden saldırıyorum ne yapacak diye yoksa bu forumda vakit geçmez biliyorsun.
  • Kısaca diyorlar ki ; "uslu bir çocuk olursan belki bir gün şirinleri görebilirsin."
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

Onu ben de yapıyorum gerçi. Az önceki oyunda 12/1/11 oynadım, ortaya gelen Swain'de mavi vardı, jungle yapan Shen benim rahat rahat kestiğim Swain'e çalıdan koşup bir tane blade atarak kill'i aldı ve ben maviyi aldığı için "F*CK YOUR *SS WHAT THE F*****CK?!" yazdım hatta. :D

Hiç oyun leavelemişliğin veya kasten karşı takıma (feedlemek vs) yardım etmişliğin var mı?

*Not: Account betadan beri açık, daha 1 gün bile ban yemedim.

Tebrikler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin anladığın dostum.

Tamam kanka. 9vs1 oynuyosun zaten.

• ne kadar pislik varsa yapmışsın, adam da sana fırça çekmiş. iyi olmuş. 20 level'a kadar kas. bence iletişime geçme sonra da. hep 20 level'a kadar kas. sadece 20 level'a kadar kas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 10 Aralık 2011; 19:31:15 >
  • Takmayın abi öyle tipleri. Ben mesela bugün solo top Trist(op!) ile 6/0 laneden 10/4/1 bitirdim ve defeat. Niye? O kadar 'Cover the jungler!' dememe rağmen kimse tınlamadı ve blue'nun orda fb verdik. Bot lanedeki Vayne 100 hp ile pushladı ve Gp den gank yedi haliyle. Sonrasında neolduğunu tahmin edersiniz. Vayne ragepuit attı bot lanedeki Ez ve middeki Annie öküz gibi feedlendi. Junglerımız toparlayamadı. Ama oyun boyunca hiç sesimi çıkarmadım. Ben küfür edince birşey değişmeyecek sonuçta. Oyun bittiğinde top da ezdiğim 0/6/6 Swain bile gg easy game noobs yazdı :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.