In The End I Became Them And I Led Them After All None Of Us Really Qualified as Humans We Were Hardworn Automatic And As Hollow As The 'O' In God I Reattached My Emotions Cellular And Narcotic From The Top Of Hollywood It Looked Like Space Millions Of Capsules And Mechanical Animals A City Full Of Dead Stars And A Girl I Called Coma White This Is My Omega.Cevirebilirseniz cok makbule gecer.Şimdiden teşekkürler.
yokmu cevirebilen yav.
Sonda ben, onlar oldum, ve ben, sonuçta hiçbirimizin gerçekten, bizim, Hardworn otomatiği olduğumuz insanlar olarak nitelemediği onları götürdüm, ve çukur olarak öyle benim, benim duygularımı onun, boşluğa ölü yıldızlar ve bir kızla dolu bir şehrin olduğu kapsüller ve mekanik hayvanların milyonlarcasını benzediği Hollywood üstünden hücresel ve narkotik tekrar bağladığım Tanrı'da 'O', ben, koma beyazını çağırdım
PC böle çevirio,belki işini görür
Ben, onlar sonunda oldum ve ben biz Reattached ben duygular hücreselim ve Hollywood zirvesinden uyuşturucu olduğu tanrıda 'O' kadarın, Hardworn otomatik ve oyuk yer olduğu insanlar gibi, onlara biz gerçekten niteliklinin nihayet hiç birisine yol göstermedim. koma beyaz bu çağırılan ben olduğu kapsüllerin uzay milyonları ve ölü yıldızla dolu mekanik hayvanlar bir şehir ve bir kıza benzedi Omegamdır