Şimdi Ara

İngilizcesi güzel olan varmı acil şunu çevirelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vb lisans aldım onaylanmadı henüz konu açtım şöyle birşey yazmışlar

''Hello,

If you received an email from our system giving you the ticket id number then rest assured we have received your ticket and will respond as soon as we are able. This will need the attention of our sales department and they are closed on weekends so you will not get a reply until sometime after they re-open, Monday at 9AM Pacific Time (GMT -8).

If you did NOT get a ticket id number from our auto-responder then please try again- sales@vbulletin.com or use our online form-http://www.vbulletin.com/en/contacts/''

Tam olarak ne diyor burada? Translate'den çeviriyorum saçma çıkıyor yardımcı olur musunuz

• Baştaki Hello meraba demek o cepte ama gerisini de başka arkadaşlar çevirsin
  • merhaba

bilet id numarası veren sistemimizden e mail aldıysan.senin biletini aldık ve mümkün olduğunca kısa sürede cevap vereceğiz.bu bizim satış departmanımızın dikkatini çekti ve satış departmanı hafta sonu açık olmadığı için tekrar açılana kadar cevap yazamıyacağız.Pazartesi saat sabah 9

eğer bizim otomatik cevaplayıcımızdan bilet id numarası almadıysan lütfen tekrar dene

gibi şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.